Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΤο ξενοδοχείο Capsis Θεσσαλονίκης πιο γρήγορο από ποτέ με τη Mikenopa
Μεγάλη ποικιλία προγραμμάτων Internet μέσω της υπηρεσίας Fast@Friendly Internet Access

Το ξενοδοχείο Capsis Θεσσαλονίκης πιο γρήγορο από ποτέ με τη Mikenopa

Η εταιρεία Mikenopa Hellas εγκαινιάζει τη συνεργασία της στη Θεσσαλονίκη με το μεγαλύτερο ξενοδοχείο της πόλης, το Capsis Hotel Thessaloniki.

Η εταιρεία Mikenopa Hellas, συνεχίζοντας την ανοδική της πορεία στον ελλαδικό χώρο, επεκτείνεται και στην πόλη της Θεσσαλονίκης, εγκαινιάζοντας τη συνεργασία της με το μεγαλύτερο ξενοδοχείο της πόλης, το Capsis Hotel Thessaloniki στο κέντρο της πόλης. Η Mikenopa εγκατέστησε ολόκληρη την υποδομή χωρίς καμία επιβάρυνση για το ξενοδοχείο και ανέλαβε τη διαχείρισή του. Οι ένοικοι του ξενοδοχείου μπορούν πλέον να επιλέξουν από μια μεγάλη ποικιλία προγραμμάτων Internet, εξαιρετικά υψηλών ταχυτήτων, μέσω της υπηρεσίας Fast@Friendly Internet Access.

Η κα Λένα Καψή, πρόεδρος του Ομίλου των ξενοδοχείων Capsis, ανέφερε σχετικά: “Οι διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες των σύγχρονων ταξιδιωτών του επαγγελματικού κόσμου για γρήγορες επικοινωνίες και συνδέσεις ίντερνετ μας προέτρεψαν να συνεργαστούμε με τη Mikenοpa. Πλέον μπορούμε να πούμε με υπερηφάνεια ότι προσφέρουμε εξαιρετικά γρήγορες και αξιόπιστες συνδέσεις Internet σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου, μέσω ενός φιλικού προς το χρήστη συστήματος που του προσφέρει αυτονομία, και τεχνική υποστήριξη σε 24ωρη βάση, εάν αυτό χρειαστεί”.

Ο κ. Pavel Pohl, Country Director της Mikenopa Hellas, δήλωσε: “Το ξενοδοχείο Capsis Θεσσαλονίκης είναι ακριβώς ο τύπος του ξενοδοχείου στο οποίο μπορούμε να προσφέρουμε τα μέγιστα – μεγάλο ξενοδοχείο που απευθύνεται κυρίως σε επαγγελματίες, με συνέδρια και εκδηλώσεις – η μεγαλύτερη δηλαδή πρόκληση για την ολοκλήρωση ενός συστήματος. Και η αποστολή επετεύχθη με επιτυχία”.

Το ξενοδοχείο Capsis Thessaloniki, μέλος της γνωστής ομώνυμης αλυσίδας, είναι το μεγαλύτερο ξενοδοχείο πόλης στη Βόρεια Ελλάδα. Διαθέτει 407 δωμάτια και 18 συνεδριακές αίθουσες πολλαπλών χρήσεων με αναβαθμισμένο εξοπλισμό, που στοχεύουν να ικανοποιήσουν τις πιο απαιτητικές ανάγκες των σύγχρονων επαγγελματιών. Το ξενοδοχείο είναι προσεκτικά σχεδιασμένο, ώστε να επιτρέπει εύκολη πρόσβαση και μετακίνηση σε άτομα με ειδικές ανάγκες σε όλους τους κύριους χώρους του.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

01/03/2024
29/02/2024
28/02/2024
27/02/2024
26/02/2024
23/02/2024