Τελευταία νέα
ΑρχικήΕξοπλισμός & ΠρομήθειεςΤουριστικών Επιχειρήσεων & ΞενοδοχείωνΤον εξοπλισμό γραφείων σε επιχειρήσεις ιδιωτικού αλλά και δημοσίου τομέα αναλαμβάνει η Skouropoulos

Τον εξοπλισμό γραφείων σε επιχειρήσεις ιδιωτικού αλλά και δημοσίου τομέα αναλαμβάνει η Skouropoulos

Η Skouropoulos, του ομίλου Neoset ΑΒ.Ε.Ε., μία από τις πιο δυναμικές παρουσίες στο χώρο των επίπλων γραφείου, ανταποκρίνεται με ταχύτητα στις ανάγκες των επιχειρήσεων ιδιωτικού, αλλά και δημόσιου τομέα. Πρόσφατα […]

Η Skouropoulos, του ομίλου Neoset ΑΒ.Ε.Ε., μία από τις πιο δυναμικές παρουσίες στο χώρο των επίπλων γραφείου,<...> ανταποκρίνεται με ταχύτητα στις ανάγκες των επιχειρήσεων ιδιωτικού, αλλά και δημόσιου τομέα.

Πρόσφατα μάλιστα, ανέλαβε μετά από σχετικό διαγωνισμό τον εξοπλισμό με έπιπλα γραφείου του IKA (Ενιαίο Ταμείο Ασφάλισης Μισθωτών). Το έργο ανέρχεται στο ύψος των 898.220 ευρώ και θα ολοκληρωθεί σε 12 μήνες.

Η Skouropoulos, του ομίλου Neoset ΑΒ.Ε.Ε., που έχει επενδύσει παραγωγικά σε ειδικά μηχανολογικά συστήματα υψηλής τεχνολογίας, είναι αυτή την στιγμή ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής αγοράς στον τομέα των επίπλων γραφείου. Σε αυτό συντελούν παράλληλα και οι άνθρωποί της, καθώς και οι στρατηγικής σημασίας συνεργασίες της με διεθνώς καταξιωμένους οίκους του εξωτερικού, όπως οι INTERSTUHL, DAUPHIN και BUM (καθίσματα γραφείου), FREZZA (συστήματα γραφείου και διαχωριστικά) ORA (διευθυντικά γραφεία), LAMM (καθίσματα συνεδριακών χώρων και αμφιθεάτρων) σε συνδυασμό πάντα με την εμπειρία της Skouropoulos στην επάνδρωση εργασιακών χώρων μεγάλων εταιριών και οργανισμών και στην υλοποίηση μεγάλων project. Με αυτόν τον τρόπο η Skouropoulos δίνει καθημερινά το στίγμα της στην ελληνική αγορά και εξελίσσει τους χώρους εργασίας σε χώρους βιώσιμους, σε χώρους ζωής.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024