Τελευταία νέα

Αspida Travel

Υπεύθυνη Ύλης Travel Media Applications

Το ASPIDA TRAVEL βρίσκεται στην υπηρεσία της ναυτιλίας αλλά και του τουρισμού γενικότερα για περισσότερα από 35 χρόνια. Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1981 και από τότε με σταθερά ανοδική πορεία φτάσαμε να είμαστε ένα από τα μεγαλύτερα ταξιδιωτικά γραφεία της χώρας.

Συνεργαζόμαστε με όλες της αεροπορικές εταιρίες που αντιπροσωπεύονται στην χώρα μας και αποτελούμε μέλος της ΙΑΤΑ από το 1989. Επίσης συνεργαζόμαστε και με την πλειοψηφία των ακτοπλοϊκών εταιριών που δραστηριοποιούνται στον ελληνικό χώρο. Όλα αυτά τα χρόνια η συνεργασία μας με όλες τις αεροπορικές αλλά και ακτοπλοϊκές εταιρίες είναι αρμονική και τα αποτελέσματα είναι εμφανή από την αντιμετώπιση που λαμβάνουμε από όλους τους φορείς.

Η εταιρεία μας με την αξιοπιστία και την σιγουριά της συσσωρευμένης εμπειρίας αναπτύσσεται με γοργούς ρυθμούς και κερδίζει όλο και μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς. Η εξέλιξη συνεχίζεται με την προοπτική να συνεχιστεί το έργο και η ανάπτυξη της εταιρίας για καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες, με οικονομικές λύσεις που έχουν πάντα στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη.

Εξοπλισμένοι με τα πλέον εξελιγμένα τεχνολογικά συστήματα (AMADEUS-SABRE), την ηλεκτρονική ταρίφα(δεχόμαστε καθημερινά όλες τις νέες προσφορές από όλες τις αεροπορικές εταιρείες) και έτσι μπορούμε να σας προσφέρουμε τις πιο ανταγωνιστικές, ευέλικτες και σταθερές λύσεις. Επίσης η μεγάλη αγοραστική δύναμη, μας επιτρέπει να συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους πράκτορες στο εξωτερικό για να μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες σας στα ξενοδοχεία, μεταφορές, ενοικιάσεις αυτοκινήτων και ότι εσείς χρειαστείτε.

Δεν βρέθηκαν άρθρα.

31/03/2023
30/03/2023
29/03/2023
28/03/2023
27/03/2023