Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΝέος Γενικός Διευθυντής στο ξενοδοχείο Τιτάνια

Νέος Γενικός Διευθυντής στο ξενοδοχείο Τιτάνια

Την τοποθέτηση του κ. Γεώργιου Κανόνη στην θέση του Γενικού Διευθυντή του ξενοδοχείου Τιτάνια ανακοίνωσε χτεςη εταιρία Τιτάνια Α.Ε.Ξ.Ε. Ο κ. Γεώργιος Κανόνης γεννήθηκε στην Αθήνα, σπούδασε την Ανωτέρα Σχολή […]

Την τοποθέτηση του κ. Γεώργιου Κανόνη στην θέση του Γενικού Διευθυντή του ξενοδοχείου Τιτάνια ανακοίνωσε χτες<...>η εταιρία Τιτάνια Α.Ε.Ξ.Ε.

Ο κ. Γεώργιος Κανόνης γεννήθηκε στην Αθήνα, σπούδασε την Ανωτέρα Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων Ρόδου και συνέχισε τις σπουδές του στην Τουριστική Σχολή Glion Ελβετίας. Η επαγγελματική του σταδιοδρομία είναι συνδεδεμένη με τις μεγαλύτερες τουριστικές επιχειρήσεις της Ελλάδος και του εξωτερικού, όπου διετέλεσε Γενικός Διευθυντής και Σύμβουλος. Έχει επίσης διατελέσει Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Διευθυντών Ξενοδοχείων και είναι Αντιπρόεδρος για την Ελλάδα και την Κύπρο της Ένωσης Ευρωπαίων Διευθυντών Ξενοδοχείων (ΕΗΜΑ).

Κατά την ανάληψη των καθηκόντων του ο κ. Κανόνης δήλωσε ότι «σκοπός του είναι να συμβάλλει στην επίτευξη των νέων στόχων του εκσυγχρονισμού της εταιρίας και την υλοποίηση των προγραμμάτων αναβάθμισης και ανάπτυξης».

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024