Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Εκδήλωση με τίτλο "Information Technology & Tourism Competitiveness"

Ίδρυση ελληνικού παραρτήματος του International Federation for IT in Travel and Tourism

Θοδωρής Κουμέλης - 20 Σεπτέμβριος 2011, 01:20

Εκδήλωση εγκαινίων του IFITT Greece (ελληνικό παράρτημα του παγκόσμιου οργανισμού International Federation for IT in Travel and Tourism θα διεξαχθεί στο Hilton Athens.

Την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη εκδήλωση του IFITT Greece, που ιδρύθηκε στη χώρα μας τον Ιούλιο του 2011 και αποτελεί το ελληνικό παράρτημα του παγκόσμιου οργανισμού ΙFITT (International Federation for IT in Travel and Tourism). Η εκδήλωση που έχει τίτλο “Information Technology & Tourism Competitiveness” θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο Hilton Athens και πρόκειται για την πρώτη επίσημη παρουσίαση του οργανισμού, του σκοπού και των δραστηριοτήτων του.
 
Στο πάνελ θα συμμετέχουν ομιλητές που θα καλύψουν μια ευρεία θεματολογία για τον τουρισμό και την τεχνολογία. Πιο συγκεκριμένα:

  • O καθ. Δημήτριος Μπούχαλης, πρόεδρος του παγκόσμιου οργανισμού IFITT, θα μιλήσει για τις εξελίξεις στην έρευνα και τις τάσεις της βιομηχανίας του τουρισμού παγκοσμίως.
  • Ο καθ. Κωστής Αϊβαλής από το ΤΕΙ Κρήτης θα παρουσιάσει μια εφαρμογή web analytics.
  • O κ. Mark Leach, sales manager και εκπρόσωπος του TripAdvisor.com θα παρουσιάσει τις βέλτιστες πρακτικές e-Marketing για προορισμούς και ξενοδοχεία.
  • Ο Phillip Brinkmann, διευθύνων σύμβουλος του Travelplanet24.com θα αναλύσει το πως η τεχνολογία επηρεάζει τα on-line ταξιδιωτικά γραφεία (ΟΤΑ‘s/ on-line travel agents) και για τη σημασία της τεχνολογίας στον τουρισμό.
  • Ο πρόεδρος του ελληνικού παραρτήματος, κ. Δημήτρης Σερίφης, θα αναπτύξει το πλάνο δράσης του IFITT
    Greece στην Ελλάδα,  το οποίο μετρά μόλις 3 μήνες ζωής.

Να σημειώσουμε ότι η ίδρυση του IFITT Greece έγινε με προτροπή του Έλληνα προέδρου του διεθνούς IFITT, Δημήτριου Μπούχαλη, στο πλαίσιο του 1ου E-Tourism & Travel Distribution Conference & Expo for Southern Europe & Mediterranean που διοργανώθηκε τον Ιανουάριο του 2011 στην Τεχνόπολη και επαναλαμβάνεται τον Ιανουάριο του 2012.

Η εκδήλωση θα έχει ελεύθερη είσοδο και απευθύνεται σε Destination Experts, σε ξενοδόχους, σε OTAs, σε τοπικούς φορείς αλλά και σε επαγγελματίες και φοιτητές του τουρισμού. Οι θέσεις είναι περιορισμένες και χρειάζεται ηλεκτρονική εγγραφή.

Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top