Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΝέα εφαρμογή για επιλογή προορισμού από την KLM
Η νέα εφαρμογή "TripShake" διαθέσιμη στα iPhone και Android

Νέα εφαρμογή για επιλογή προορισμού από την KLM

Η νέα εφαρμογή της KLM "TripShake" προσφέρει ένα νέο διασκεδαστικό τρόπο για να βρει κάποιος έναν προορισμό για το ταξίδι του.

Η νέα εφαρμογή της KLM, “TripShake”, προσφέρει στα iPhone και Android ένα νέο διασκεδαστικό τρόπο να βρει κανείς έναν προορισμό ταξιδίου. Με ένα μόνο “κούνημα” του τηλεφώνου, ένας προορισμός μαζί με μία τιμή θα εμφανιστούν στην οθόνη του κινητού.

H εφαρμογή της KLM “TripShake” δίνει τη δυνατότητα να επιλέξει κάποιος μία ήπειρο και τις ημερομηνίες στις οποίες επιθυμεί να ταξιδέψει. Ανακινεί το τηλέφωνό του και περισσότεροι από 100 προορισμοί θα εμφανίστουν στην οθόνη του. Για περισσότερες προτάσεις, μπορεί να ανακινήσετε το τηλέφωνό του ξανά και ξανά, έως ότου βρεθεί ο τέλειος προορισμός. Μαζί με τον προορισμό, εμφανίζεται και η φθηνότερη τιμή για εισιτήριο μετ΄επιστροφής. Το αποτέλεσμα της αναζήτησής του μπορείτε να το μοιραστεί στα social media ή μπορεί να κάνει κράτηση.
 
Η εφαρμογή για τα iPhone είναι ήδη διαθέσιμη στα αγγλικά, ολλανδικά και γερμανικά, και είναι διαθέσιμη για download δωρεάν. Η έκδοση για τα Android θα ακολουθήσει τις επόμενες μέρες.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024