Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Η νέα εφαρμογή "TripShake" διαθέσιμη στα iPhone και Android

Νέα εφαρμογή για επιλογή προορισμού από την KLM

Βίκυ Καραντζαβέλου - 17 Οκτώβριος 2011, 13:32

Η νέα εφαρμογή της KLM "TripShake" προσφέρει ένα νέο διασκεδαστικό τρόπο για να βρει κάποιος έναν προορισμό για το ταξίδι του.

Η νέα εφαρμογή της KLM, “TripShake”, προσφέρει στα iPhone και Android ένα νέο διασκεδαστικό τρόπο να βρει κανείς έναν προορισμό ταξιδίου. Με ένα μόνο “κούνημα” του τηλεφώνου, ένας προορισμός μαζί με μία τιμή θα εμφανιστούν στην οθόνη του κινητού.

H εφαρμογή της KLM “TripShake” δίνει τη δυνατότητα να επιλέξει κάποιος μία ήπειρο και τις ημερομηνίες στις οποίες επιθυμεί να ταξιδέψει. Ανακινεί το τηλέφωνό του και περισσότεροι από 100 προορισμοί θα εμφανίστουν στην οθόνη του. Για περισσότερες προτάσεις, μπορεί να ανακινήσετε το τηλέφωνό του ξανά και ξανά, έως ότου βρεθεί ο τέλειος προορισμός. Μαζί με τον προορισμό, εμφανίζεται και η φθηνότερη τιμή για εισιτήριο μετ΄επιστροφής. Το αποτέλεσμα της αναζήτησής του μπορείτε να το μοιραστεί στα social media ή μπορεί να κάνει κράτηση.
 
Η εφαρμογή για τα iPhone είναι ήδη διαθέσιμη στα αγγλικά, ολλανδικά και γερμανικά, και είναι διαθέσιμη για download δωρεάν. Η έκδοση για τα Android θα ακολουθήσει τις επόμενες μέρες.

Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top