Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΣυνεργασίες της Turkish Airlines με Βραζιλία και Ουκρανία
Συμφωνίες Κοινού Κωδικού με TAM Airlines και Aerosvit Airlines

Συνεργασίες της Turkish Airlines με Βραζιλία και Ουκρανία

Από τις 14 Δεκεμβρίου 2011 ΤΗΥ και TAM Airlines έχουν κοινό κώδικα, ενώ στις 15 Δεκεμβρίου, τέθηκε σε ισχύ η συμφωνία κοινού κωδικού με την Aerosvit Airlines.

Μεγάλης στρατηγικής σημασίας συνεργασίες υπέγραψε η Turkish Airlines, τόσο με τη βραζιλιάνικη TAM Airlines, όσο και με την ουκρανική Aerosvit Airlines, με στόχο την εξάπλωση του δικτύου και την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών της.

Από τις 14 Δεκεμβρίου 2011 οι δύο μεγάλες αεροπορικές εταιρείες, ΤΗΥ και TAM Airlines έχουν κοινό κώδικα, γεγονός που σημαίνει πως και οι δύο μαζί καλύπτουν ένα μεγάλο μερίδιο της παγκόσμιας αεροπλοΐας. Μία ημέρα αργότερα, δηλαδή στις 15 Δεκεμβρίου, τέθηκε σε ισχύ η συμφωνία κοινού κωδικού με την Aerosvit Airlines, γεγονός που σημαίνει πως και οι δύο μαζί (ΤΗΥ και Aerosvit Airlines) μπορούν να προωθήσουν πτήσεις η μία της άλλης.

Η συμφωνία κοινού κωδικού επιτρέπει στην Turkish Airlines να χρησιμοποιεί τoν εμπορικό κωδικό πτήσης “TK”, για ταξίδια από Σάο Πάολο προς Μπουένος Άιρες, Ρίο ντε Τζανέιρο, Καταρράκτες Ιγκουάσου, Πόρτο Αλέγκρε και Μπραζίλια, σε πτήσεις που εκτελούνται από την TAM. Επιπλέον, ο εμπορικός κωδικός πτήσης, “TK”, θα προστεθεί και στις πτήσεις από Σάο Πάολο προς Μαδρίτη.

Από την άλλη πλευρά, η TAM Airlines θα είναι σε θέση να χρησιμοποιεί τον εμπορικό κωδικό πτήσης “JJ”, στις πτήσεις της Turkish Airlines μεταξύ Istanbul – Σάο Πάολο και Istanbul – Μαδρίτη.

Με αυτή τη συμφωνία η Turkish Airlines διευρύνει ακόμα περισσότερο το δίκτυό της προς Βραζιλία και Αργεντινή, από τη στιγμή που η TAM Airlines πραγματοποιεί απευθείας πτήσεις σε 43 προορισμούς στη Βραζιλία και σε 19 πόλεις στη Λατινική Αμερική, τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρώπη. Αν αναλογιστεί κανείς πως η Βραζιλία τα επόμενα -και όχι μόνο- χρόνια θα φιλοξενήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο (το 2014) και τους Ολυμπιακούς Αγώνες το (2016), αντιλαμβάνεται εύκολα τη σπουδαιότητα αυτής της συνεργασίας και τις προοπτικές που ανοίγονται.

Στη φωτογραφία, ο γενικός διευθυντής και διευθύνων σύμβουλος της Turkish Airlines, Dr. Temel Kotil κατά την διάρκεια της υπογραφής της συμφωνίας κοινού κωδικού με τον εκπρόσωπο της TAM Airlines.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024