Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΔιαγωνισμός της Star Alliance για την προώθηση των προνομίων της κάρτας Gold
Η εκστρατεία προώθησης θα διαρκέσει έως τις 4 Απριλίου 2012

Διαγωνισμός της Star Alliance για την προώθηση των προνομίων της κάρτας Gold

Εκστρατεία προώθησης των προνομίων της κάρτας Gold της Star Alliance με θέμα "Picture your upgrade".

Όσοι ταξιδεύουν με το δίκτυο της Star Alliance μπορούν να φωτογραφίσουν τα προνόμια της κάρτας Gold της Star Alliance και να λάβουν μέρος στην κλήρωση για να κερδίσουν δώρα. Όλα αυτά στο πλαίσιο της εκστρατείας προώθησης των προνομίων της κάρτας Gold της Star Alliance με θέμα “Picture your upgrade” (Φωτογραφίστε την αναβάθμισή σας), η οποία ξεκινά από τώρα και θα διαρκέσει έως τις 4 Απριλίου 2012.

Ο Christopher Korenke, αντιπρόεδρος Εμπορικής Διεύθυνσης της Star Alliance, σχολίασε σχετικά: “Από την ίδρυσή μας πριν από 15 χρόνια, ακρογωνιαίος λίθος της πρότασης της Star Alliance προς τους πελάτες της είναι η παροχή στους πλέον αφοσιωμένους πελάτες ενός συνόλου συνεκτικών και ενισχυμένων προνομίων σε ολόκληρο το δίκτυό μας. Με την εκστρατεία προώθησης ‘Picture your upgrade’, αναδεικνύουμε τα προνόμια αυτά στους ταξιδιώτες, χρησιμοποιώντας έναν συνδυασμό εργαλείων κινητής επικοινωνίας και μέσων κοινωνικής δικτύωσης”.

Για τη συμμετοχή του επιβατικού κοινού, σχεδιάστηκε μια ειδική εφαρμογή για τις πλατφόρμες “έξυπνων” τηλεφώνων iPhone, Android και Blackberry, την οποία μπορεί κανείς να “κατεβάσει” από το δικτυακό τόπο staralliance.com. Οι συμμετέχοντες καλούνται να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή για να ανεβάσουν φωτογραφίες αντικειμένων τα οποία συναντούν στα ταξίδια τους και τα οποία συμβολίζουν τα προνόμια του κατόχου της κάρτας Gold της Star Alliance. Κάθε εβδομάδα θα προτείνεται σε εκείνους που ‘κατέβασαν’ την εφαρμογή μια νέα αποστολή σχετική με τα προνόμια της συμμετοχής στην κάρτα Gold της Star Alliance η οποία θα δημοσιεύεται επίσης στη σελίδα της Star Alliance στο facebook.

Κατά την πρώτη εβδομάδα της εκστρατείας προώθησης, οι συμμετέχοντες καλούνται να ανεβάσουν φωτογραφίες από τους πίνακες αναχωρήσεων αεροδρομίων. Αυτοί συμβολίζουν τα προνόμια της κάρτας Gold της Star Alliance όσον αφορά την προτεραιότητα στη λίστα αναμονής και την προτεραιότητα σε πτήσεις στις οποίες δεν έγινε κράτηση θέσης. Οι νικητές του συγκεκριμένου μέρους της εκστρατείας προώθησης θα μπορούν να λαμβάνουν αναβαθμισμένες υπηρεσίες προτεραιότητας, όχι μόνον στα αεροπορικά ταξίδια τους, αλλά και μέσω της δωρεάν εγγραφής τους στο Quintessentially, το κορυφαίο πολυτελές ιδιωτικό κλαμπ μελών με 24ωρη παγκόσμια παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών.

Τα επόμενα στάδια της εκστρατείας προώθησης θα περιλαμβάνουν άλλα προνόμια της κάρτας Gold της Star Alliance, όπως κατά προτεραιότητα έλεγχο εισιτηρίων, επιβίβαση και εξυπηρέτηση με τις αποσκευές καθώς και δικαίωμα για επιπλέον βάρος αποσκευών και πρόσβαση σε αίθουσες αναμονής. Τα δώρα για τους τυχερούς νικητές που θα ανεβάσουν τις καλύτερες φωτογραφίες περιλαμβάνουν: φιλοξενία σε σουίτα ξενοδοχείου πέντε αστέρων, ταξιδιωτικά είδη πολυτελείας, έπιπλα γνωστών σχεδιαστών, εμπειρίες VIP και εισιτήρια μετ’επιστροφής Business Class. Επιπλέον, όλοι οι συμμετέχοντες εντάσσονται αυτομάτως στην κλήρωση για το μεγάλο δώρο, στην οποία μπορεί να κερδίσουν είτε δύο εισιτήρια Business Class Round the World της Star Alliance είτε αναβάθμιση της κάρτας πιστότητας που διαθέτουν  σε Gold, στο πρόγραμμα Frequent Flyer της Star Alliance στο οποίο είναι εγγεγραμμένοι.

Τα προνόμια των κατόχων της κάρτας Gold της Star Alliance είναι τα ακόλουθα:
– Πρόσβαση σε περισσότερες από 990 αίθουσες αναμονής (lounges) αεροδρομίων
– Προτεραιότητα στον έλεγχο εισιτηρίων και αποσκευών
– Προτεραιότητα στην επιβίβαση
– Δικαίωμα για επιπλέον βάρος αποσκευών
– Προτεραιότητα στον χειρισμό των αποσκευών
– Προτεραιότητα στη λίστα αναμονής κρατήσεων
– Προτεραιότητα σε πτήσεις στις οποίες δεν έγινε κράτηση θέσης

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024