Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΟ Χρήστος Δήμας γενικός διευθυντής του ξενοδοχείου Athens Tiare Hotel
Ξενοδοχία

Ο Χρήστος Δήμας γενικός διευθυντής του ξενοδοχείου Athens Tiare Hotel

Ο κ. Δήμας θα έχει την επιχειρησιακή ευθύνη των δραστηριοτήτων του ξενοδοχείου με αυξημένες αρμοδιότητες, όσον αφορά στη διαχείριση των σχέσεων με όλα τα κανάλια εμπορικής συνεργασίας.

Ο νέος γενικός διευθυντής του ξενοδοχείου Athens Tiare Hotel κ. Χρήστος Δήμας δραστηριοποιείται στο χώρο του Hospitality από τις αρχές της δεκαετίας του ’90 σε υψηλές διευθυντικές θέσεις. Πτυχιούχος Marketing, στη συνέχεια ξενοδοχειακού Management και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σε strategic business administration, έχει διατελέσει υψηλόβαθμο στέλεχος σε μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες με τελευταία θέση γενικής διεύθυνσης του Radisson Blu Park Hotel Athens.

Ο κ. Δήμας ανέλαβε τα νέα του καθήκοντα τον Μαρτίου του 2017, αναφερόμενος απευθείας στους ιδιοκτήτες αδελφούς Πετρογιάννη, δυναμικούς επιχειρηματίες στο χώρο της εστίασης και των ξενοδοχείων τόσο στον ελληνικό χώρο όσο και εκτός Ελλάδας.

Ο κ. Δήμας θα έχει την επιχειρησιακή ευθύνη των δραστηριοτήτων του ξενοδοχείου με αυξημένες αρμοδιότητες, όσον αφορά στη διαχείριση των σχέσεων με όλα τα κανάλια  εμπορικής συνεργασίας.

Ο κ. Μανώλης Πετρογιάννης, ένας εκ των δύο αδελφών ιδιοκτητών του Tiare Hotel δήλωσε: “Με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζω τον κ. Δήμα στο ξενοδοχείο μας. Ο κ. Δήμας διαθέτει ηγετικές ικανότητες με αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα στην ενίσχυση τόσο του κύκλου εργασιών, όσο και της κερδοφορίας στον χώρο του Hospitality. Έχει σημαντική και  ποικίλη επιχειρησιακή εμπειρία, και προσβλέπουμε στην εξέλιξη του οράματος μας, που ξεκίνησε από την αγάπη μας για την πατρίδα, την Αθήνα και ειδικότερα την Ομόνοια, σε επιχειρηματικό σχέδιο συντονισμένων και στοχευμένων εμπορικών στρατηγικών

Ο κ. Δήμας δήλωσε σχετικά με το νέο του ρόλο: “Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που θα αναλάβω τη Γενική Διεύθυνση του Tiare στην Ελλάδα και που θα συνεργαστώ με την ομάδα με δεδομένες τις δύσκολες μεν προκλήσεις του ευρύτερου κοινωνικοοικονομικού περιβάλλοντος, αλλά με γνώμονα το κοινό μας όραμα και τους στόχους ανάπτυξης των επιχειρηματιών. Πιστεύω ότι, η χάραξη  ολοκληρωμένης στρατηγικής για την βελτίωση της αποδοτικότητας και των υπηρεσιών του Tiare, η ενίσχυση των σχέσεων με σημαντικούς πελάτες, η ενδυνάμωση της εμπορικής αναγνωρισιμότητας του σήματος του Tiare, η άριστη ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών και απαιτήσεων της τουριστικής αγοράς, θα συμβάλλουν στη καθιέρωση του Tiare Hotel ως ενός από τους πιο κατάλληλους και ιδανικούς προορισμούς διαμονής και φιλοξενίας”.

Το νέο, πολυτελές ξενοδοχείο 4 αστέρων Athens Tiare Hotel, μέλος του Ομίλου Mage Hotels & Resorts βρίσκεται στην “καρδιά” της Αθήνας και δεσπόζει στο πιο ιστορικό σημείο της πόλης, την Πλατεία Ομονοίας. Το ξενοδοχείο διαθέτει μοντέρνα διακοσμητική άποψη και αισθητική, άρτια αισθητικά διαμορφωμένους συνεδριακούς χώρους με υψηλή τεχνολογική υποστήριξη. Το Athens Tiare Hotel πλήρως ανακαινισμένο, προσφέρει ποικιλία τύπων δωματίου αλλά και σουίτες, διακοσμημένα σε μοντέρνες, minimal γραμμές, με χρώματα που ξεκουράζουν και εξοπλισμένα πλήρως με νέα ψηφιακά τεχνολογικά μέσα. Μέσα στο Athens Tiare Hotel βρίσκεται το εστιατόριο Α la carte “Artensis” στο οποίο μπορεί κανείς να απολαύσει το πρωινό του, το μεσημεριανό, αλλά και το δείπνο του, με την υπογραφή του σεφ Νίκου Βουλουγούρη.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024