Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Προώθηση προορισμού

Συμμετοχή του ΕΟΤ σε roadshows δύο γερμανικών TOs σε Βρέμη, Αμβούργο και Δρέσδη

Τατιάνα Ρόκου - 28 Ιούνιος 2019, 09:31

Στις εκδηλώσεις συμμετείχαν, ανά πόλη, περίπου 60 εκπρόσωποι τουριστικών γραφείων που συνεργάζονται με τους TOs Schauinsland-Reisen και FTI Touristik.


Στο πλαίσιο της εθνικής τουριστικής πολιτικής για υλοποίηση δράσεων δημοσίων σχέσεων με στόχο την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου και τουρισμό 365 μέρες το χρόνο, η Υπηρεσία ΕΟΤ Γερμανίας συμμετείχε σε roadshows που διοργάνωσαν τις προηγούμενες ημέρες δύο από τους κυριότερους γερμανικούς TOs.

Συγκεκριμένα, στις 11, 12 και 13 Ιουνίου έλαβε μέρος σε εκδηλώσεις του Τ.Ο Schauinsland-Reisen, που πραγματοποιήθηκαν στο Bad Zwischenahn, στη Βρέμη και το Αμβούργο, αντιστοίχως, ενώ στις 18, 19 και 24 Ιουνίου συμμετείχε σε ενημερωτικά events του Τ.Ο. FTI Touristik, τα οποία διοργανώθηκαν, αντίστοιχα, στη Βρέμη, το Ανόβερο και τη Δρέσδη. Στις εκδηλώσεις αυτές συμμετείχαν ανά πόλη περίπου 60 εκπρόσωποι τουριστικών γραφείων που συνεργάζονται με τους συγκεκριμένους TOs, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν διεξοδικά από την αναπληρώτρια προϊσταμένη της Υπηρεσίας ΕΟΤ Γερμανίας κα Αρετή Πρίνου για τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Ελλάδας ως προορισμού διακοπών για όλο το χρόνο.Στιγμιότυπο από την εκδήλωση του Τ.Ο. FTI Touristik στην Δρέσδη, στις 24 Ιουνίου.

Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων, οι συμμετέχοντες επισκέφθηκαν, επίσης, το info desk της Ελλάδας, όπου τους δόθηκαν πληροφορίες και τους διανεμήθηκε έντυπο προωθητικό υλικό, ενώ σε έναν νικητή κλήρωσης ανά πόλη προσφέρθηκαν ως φιλοφρονητικό δώρο ελληνικά κρασιά, πάνινο σακίδιο ώμου και πετσέτα με το λογότυπο του ΕΟΤ.

Στη φωτογραφία, στιγμιότυπο από την παρουσίαση της Ελλάδας ως προορισμού διακοπών για όλο το χρόνο στο roadshow του T.Ο. Schauinsland-Reisen στο Αμβούργο στις 13 Ιουνίου.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top