Τελευταία νέα
ΑρχικήΟ Κων. Ζήκος νέος μέλος στη διοίκηση του ΕΟΤ
Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού

Ο Κων. Ζήκος νέος μέλος στη διοίκηση του ΕΟΤ

Ο κ. Ζίκος είναι πρώην αναπλ. γενικός γραμματέας του ΕΟΤ και πρώην πρόεδρος Δ.Σ. στον Οργανισμό.

Ο αντιπρόεδρος της HotelBrain Group και δικηγόρος κ. Κωνσταντίνος Ζήκος αποτελεί το νέο μέλος στη διοίκηση του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού.

Σε ανακοίνωσή του αναφέρει: “Μεγάλη μου τιμή μου να συμμετέχω από σήμερα ως μέλος της διοίκησής του ΕΟΤ.  Έχοντας διατελέσει σε θέσεις ευθύνης στον οργανισμό Visit Greece, πιστεύω ότι σ’αυτές τις δύσκολες στιγμές που βιώνουμε, κανένας μας δεν περισσεύει στον αγώνα που πρέπει να δώσουμε ενωμένοι, χωρίς ιδιοτέλεια και με γνώμονα να μπορείς να είσαι χρήσιμος από οποιαδήποτε θέση. Στο πλαίσιο της στρατηγικής που έχει χαράξει η Κυβέρνηση θα προσπαθήσω να συμβάλλω με κάθε τρόπο και μέσο ώστε να επιτευχθεί αυτό που ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έθεσε ως στόχο: ‘το φετινό καλοκαίρι να γίνει επίλογος προβλημάτων αλλά και πρόλογος νέων επιτυχιών από τη επόμενη σεζόν’. Αυτό θα είναι το θεμέλιο της συνεισφοράς και των ενεργειών μου οδεύοντας σε ένα γνώριμο και ασφαλή χώρο, αυτόν του ΕΟΤ, όντας στο Δ.Σ. δίπλα στην ηγεσία του με την αγαπημένη φίλη μου και μαχητική πρόεδρο Άντζελα Γκερέκου και τον δυναμικό και αποτελεσματικό γενικός γραμματέα Δ. Φραγκάκη, καθώς και με τα στελέχη / έμπειρους επαγγελματίες και φίλους υπαλλήλους του Οργανισμού. Ειμαι σίγουρος ότι, ο ΕΟΤ με καινοτόμες δράσεις και συνεργασίες θα συνεχίσει να επιβεβαιώνει τον μοναδικό του ρόλο στην ανάδειξη, προώθηση και προβολή του ελληνικού τουριστικού προϊόντος. Ένα μεγάλο ευχαριστώ”.

Τα άλλα τρία νέα μέλη στον ΕΟΤ, όπως αυτά ανακοινώθηκαν στο σχετικό ΦΕΚ είναι τα:

  • Δημήτριος Καραβασίλης, σύμβουλος Τουριστικών Επιχειρήσεων, μέλος.
  • Δημήτριος Κωνσταντέλλος, σύμβουλος Επιχειρήσεων, μέλος
  • Ειρήνη Αναστασιάδου, επικοινωνιολόγος – σύμβουλος Επικοινωνίας και Marketing, μέλος.

Τα αντίστοιχα 4 μέλη που δήλωσαν παραίτηση είναι:

  • Βαρβάρα Αυδή, σύμβουλος Επιχειρήσεων
  • Χαρίκλεια Πασχαλίδου, υπάλληλος ΕΛΤΑ ΑΕ
  • Βασίλειος Πολίτης, υποναύαρχος Ε.Α.
  • Αγγελική Μητσολίδου, δικηγόρος.
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024