Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΗ TUI παύει τις πτήσεις από Αγγλία-Ουαλία, διατηρεί μόνο τη Σκωτία
TOs

Η TUI παύει τις πτήσεις από Αγγλία-Ουαλία, διατηρεί μόνο τη Σκωτία

Επίσης, η Marella Cruises επεκτείνει τη διακοπή της λειτουργίας της έως και τις 16 Δεκεμβρίου 2020.

Η TUI UK επιβεβαίωσε ότι δε θα εκτελεί πτήσεις και πακέτα διακοπών από την Αγγλία και την Ουαλία από τη στιγμή που η ταξιδιωτική απαγόρευση της βρετανικής κυβέρνησης τεθεί σε ισχύ, δηλαδή το διάστημα μεταξύ 5 Νοεμβρίου και 2 Δεκεμβρίου, αλλά οι διακοπές με αφετηρία τη Σκωτία θα συνεχιστούν όπως έχει προγραμματιστεί.

Όλες οι πτήσεις διακοπών που έχουν προγραμματιστεί να αναχωρήσουν από το Ηνωμένο Βασίλειο μεταξύ Δευτέρας 2 Νοεμβρίου και Τετάρτης 4 Νοεμβρίου γίνονται κανονικά.

Με διαφορετικούς περιορισμούς που αφορούν στη Σκωτία, όσες οργανωμένες διακοπές αναχωρούν βόρεια των συνόρων δεν επηρεάζονται επί του παρόντος. Όλοι οι πελάτες της TUI UK με κρατήσεις μόνο για διαμονή μπορούν επίσης να ταξιδέψουν αν το επιθυμούν ή μπορούν να επιλέξουν να τροποποιήσουν δωρεάν το πακέτο τους.

Επιπλέον, η Marella Cruises επεκτείνει τη διακοπή της λειτουργίας της έως και στις 16 Δεκεμβρίου 2020.

Η έναρξη του προγράμματος TUI River Cruise επίσης αναβάλλεται, με τρία πλοία που πρόκειται να ξεκινήσουν πλέον τον Μάρτιο και τον Απρίλιο του 2021. Η TUI River Cruise αρχικά επρόκειτο να ξεκινήσει τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους, στη συνέχεια η ημερομηνία έναρξης προωθήθηκε στις 26 Νοεμβρίου, πριν αναβληθεί ξανά μέχρι την επόμενη άνοιξη.

Εν τω μεταξύ, η πώληση για τις καλοκαιρινές διακοπές της TUI UK για το 2022, τις οποίες ο αερομεταφορέας σχεδίαζε να θέσει σε πώληση στις 5 Νοεμβρίου, μεταφέρθηκαν δύο ημέρες πίσω και τώρα ξεκΙνούν από σήμερα Τρίτη 3 Νοεμβρίου.

Η TUI UK θα επικοινωνήσει με όλους τους πελάτες που επηρεάζονται από αυτές τις αλλαγές τις επόμενες ημέρες για να συζητήσει τις επιλογές τους, συμπεριλαμβανομένης της δωρεάν τροποποίησης με κίνητρο κράτησης, τη λήψη πιστωτικού σημεοώματος επιστροφής με προστασία ATOL με κίνητρο κράτησης ή την αίτηση πλήρους επιστροφής χρημάτων.

Ο Andrew Flintham, διευθύνων σύμβουλος της TUI UK & Ireland δήλωσε: “Η τελευταία απόφαση της βρετανικής κυβέρνησης να εφαρμόσει ένα δεύτερο εθνικό lockdown είναι ένα άλλο πλήγμα για την ταξιδιωτική βιομηχανία, η οποία έχει ήδη γονατίσει μετά από σχεδόν οκτώ μήνες συνεχιζόμενης αβεβαιότητας. Ωστόσο, η δημόσια υγεία πρέπει να είναι προτεραιότητα αυτήν τη στιγμή και επομένως δεν μπορούμε να δεχθούμε πελάτες σε διακοπές από την Αγγλία και την Ουαλία από τις 5 Νοεμβρίου έως τις 2 Δεκεμβρίου.

Εκτιμούμε ότι η κυβέρνηση έχει αναγνωρίσει τα εμπόδια που θα έχουν αυτοί οι περιορισμοί στον κλάδο και τους υπαλλήλους της και είμαστε ικανοποιημένοι που το σχέδιο αναγκαστικης αργίας επεκτάθηκε για όλο το Νοέμβριο. Παρ’όλα αυτά, αυτά τα νέα μέτρα δείχνουν και πάλι τη ζωτική σημασία μιας μετάβασης στα τεστ COVID-19 στα αεροδρόμια, για να επιτρέψουν σε όσους θέλουν να ταξιδέψουν να το κάνουν με ασφάλεια. Θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε τις οδηγίες της κυβέρνησης και να επανεξετάζουμε το πρόγραμμα διακοπών μας σύμφωνα με αυτές”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024