Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές εταιρείες

Η Jet2 ακυρώνει όλες τις πτήσεις για Ελλάδα και Κύπρο έως το 2021

Τατιάνα Ρόκου - 04 Νοέμβριος 2020, 13:00

Ακυρώνεται το πρόγραμμα της εταιρείας για την Κρήτη και τη Ρόδο, τους μοναδικούς ελληνικούς προορισμούς που εξακολουθούσε να λειτουργεί, έως τις 31 Μαρτίου 2021.


Η βρετανική αεροπορική Jet2 ανέστειλε όλες τις πτήσεις και τα πακετα διακοπές της προς την Ελλάδα και την Κύπρο μέχρι το επόμενο έτος, λόγω των τελευταίων κυβερνητικών ταξιδιωτικών οδηγιών.

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία έχει ακυρώσει το πρόγραμμά της για την Κρήτη και τη Ρόδο, τους μοναδικούς ελληνικούς προορισμούς που εξακολουθούσε να λειτουργεί, έως τις 31 Μαρτίου 2021.

Το πρόγραμμά της στην Κύπρο θα επανεκκινήσει στις 13 Φεβρουαρίου 2021, ανέφερε στο twitter.

Οι εισερχόμενες πτήσεις θα λειτουργούν έως και στις 8 Νοεμβρίου, για να επιστρέψουν πελάτες που βρίσκονται ήδη για διακοπές στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Η Jet2 πρόσθεσε: “Πρόκειται για μια κατάσταση που εξελίσσεται εξαιρετικά γρήγορα και θα παρέχουμε ενημέρωση σχετικά με άλλους προορισμούς το συντομότερο δυνατό”.

Η βρετανική κυβέρνηση έχει θεσπίσει απαγόρευση για όλες τις διακοπές εκτός των συνόρων της χώρας από αύριο Πέμπτη 5 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο ενός δεύτερου lockdown στην Αγγλία, απαγόρευσν η οποία αναμένεται να διαρκέσει τουλάχιστον ένα μήνα.

Ο ABTA (Association of British Travel Agents) ανακοίνωσε σε δήλωσή του ότι αναμένει από τους ταξιδιωτικούς πράκτορες να αποζημιώσουν τους πελάτες τους για τα πακέτα διακοπών που έχουν αγοράσει, αλλά οι αεροπορικές εταιρείες δε χρειάζεται να κάνουν επιστροφές χρημάτων σε πελάτες που έχουν αγοράσει μόνο πτήσεις σε δρομολόγια που συνεχίζουν να εκτελούνται.
|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top