Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Βραβεύσεις

Η Nea Mesa βραβεύθηκε ως Seven Stars Hospitality Digital Marketing Agency

Βίκυ Καραντζαβέλου - 16 Δεκέμβριος 2020, 15:40

Τα 'Nea Mesa' έλαβαν την τιμητική διάκριση, καθ'ότι μετέφεραν με eπιτυχία στο digital περιβάλον το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών και εμπειριών που προσφέρει το "Out of the Blue, Capsis Elite Resort" στους επισκέπτες του.


Η εταιρεία Nea Mesa βραβεύθηκε στα 2020 Seven Stars Luxury Hospitality and Lifestyle Awards και συγκεκριμένα, ως Seven Stars Hospitality Digital Marketing Agency, λαμβάνοντας τη “Signum Virtutis” σφραγίδα αριστείας και υψηλής ποιότητας υπηρεσιών.

Τα Seven Stars Luxury Hospitality and Lifestyle Awards ενεργούν ως θεματοφύλακας των “Signum Virtutis”, τη σφραγίδα της αριστείας, το υψηλότερο και πιο αποκλειστικό βραβείο για το αποκορύφωμα της πολυτελούς φιλοξενίας και τρόπου ζωής. Το “Signum Virtutis” δημιουργήθηκε για να αναγνωρίσει και να διαχωρίσει τα εξαιρετικά από τα καλύτερα.

Αυτή η αποκλειστική διάκριση χρησιμεύει ως εγγύηση για τους ταξιδιώτες πολυτελείας ότι θα λάβουν ένα υψηλότατο επίπεδο υπηρεσιών διαμονής και επιβεβαιώνει το γεγονός ότι οι βραβευθέντες βρίσκονται στο αποκορύφωμα του Luxury Hospitality και Lifestyle.

Τα “Nea Mesa” έλαβαν αυτή την τιμητική διάκριση καθ’ότι μετέφεραν με eπιτυχία στο digital περιβάλον το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών και εμπειριών που προσφέρει το Out of the Blue, Capsis Elite Resort στους επισκέπτες του. Η εν λόγω ξενοδοχειακή επιχείρηση έχει λάβει στο παρελθόν τη “Signum Virtutis” των Seven Stars Luxury Hospitality and Lifestyle Awards, καθώς και έχει διοργανώσει την τελετή απονομής το 2018.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top