Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΜόνο με ευρωπαϊκό πιστοποιητικό και χωρίς τεστ από 7/2 η είσοδος στην Ελλάδα
Ταξιδιωτική οδηγία

Μόνο με ευρωπαϊκό πιστοποιητικό και χωρίς τεστ από 7/2 η είσοδος στην Ελλάδα

'Η Ελλάδα εκπέμπει ισχυρό μήνυμα ασφάλειας προς τους επισκέπτες της' δήλωσε ο υπουργός Τουρισμού κ. Βασίλης Κικίλιας.

Από τη Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου, η είσοδος στη χώρα για όσους έχουν ενεργό ευρωπαϊκό πιστοποιητικό θα γίνεται χωρίς υποχρεωτικό τεστ, δήλωσε σήμερα ο υπουργός Υγείας, κ. Θάνος Πλεύρης.

Η άρση της υποχρέωσης διενέργειας τεστ για τους πολίτες με ενεργό ευρωπαϊκό πιστοποιητικό COVID απότελεί ένα ακόμη βήμα για την ενίσχυση των τουριστικών ροών προς την χώρα. Η απόφαση έρχεται σε συνέχεια μιας σειράς μέτρων που διευκολύνουν τους δυνητικούς επισκέπτες να προγραμματίσουν το ταξίδι τους στην Ελλάδα.  

Β. Κικίλιας: “Η Ελλάδα εκπέμπει ισχυρό μήνυμα ασφάλειας προς τους επισκέπτες της”
Ο υπουργός Τουρισμού κ. Βασίλης Κικίλιας δήλωσε σχετικά: “Η χώρα μας ετοιμάζεται φέτος να υποδεχθεί νωρίτερα από κάθε άλλη φορά από την 1η Μαρτίου τους επισκέπτες της θερινής περιόδου. Ο ελληνικός τουρισμός επέδειξε αξιοσημείωτη ανθεκτικότητα τα προηγούμενα δύο χρόνια, εκπέμποντας ένα ισχυρό μήνυμα ασφάλειας προς τους ταξιδιώτες της χώρας μας και αυτό θα πράξει και φέτος”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024