Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τουριστική πολιτική

Ανάγκη τροποποίησης του θεσμικού πλαισίου για τον τουρισμό υπαίθρου

Βίκυ Καραντζαβέλου - 08 Ιούνιος 2022, 10:24

Σύμφωνα με την γενική γραμματέα Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης, κα Ολυμπία Αναστασοπούλου, η τροποποίηση του νομοθετικού πλαισίου αποτελεί ήδη αντικείμενο επεξεργασίας από τις υπηρεσίες του Υπουργείου Τουρισμού.


Η γενική γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης, κα Ολυμπία Αναστασοπούλου, είχε συνάντηση γνωριμίας και ανταλλαγής απόψεων με τον πρόεδρο και τον γενικό γραμματέα του Συνδέσμου Τουριστικών Επιχειρήσεων Υπαίθριων Δραστηριοτήτων Αναψυχής (ΣΕΤΕΥΔΑ) κ.κ. Στέφανο Σιδηρόπουλο και Μάνο Παναγιωτάκη αντίστοιχα.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης οι εκπρόσωποι του ΣΕΤΕΥΔΑ έκαναν μια παρουσίαση των δράσεων των επιχειρήσεων που συμμετέχουν στο Σύνδεσμο και εξέθεσαν τα προβλήματα του κλάδου τους. Κυριότερο θέμα αναδείχθηκε η αναγκαιότητα τροποποίησης του θεσμικού πλαισίου με σκοπό την ομαλή λειτουργία της αγοράς και την περαιτέρω προβολή και ανάπτυξη της συγκεκριμένης ειδικής μορφής τουρισμού.  

Η κα Αναστασοπούλου επισήμανε ότι ο ΣΕΤΕΥΔΑ αποτελεί ένα σημαντικό εταίρο για την ανάπτυξη του τουρισμού υπαίθρου και του αθλητικού τουρισμού και εξέθεσε αναλυτικά τις ενέργειες που έχουν γίνει ή προγραμματίζονται να γίνουν από το Υπουργείο στο πλαίσιο της προώθησης των υπαίθριων δραστηριοτήτων αναψυχής. Ειδικότερα, η γενική γραμματέας αναφέρθηκε στην τροποποίηση του νομοθετικού πλαισίου, η οποία αποτελεί ήδη αντικείμενο επεξεργασίας από τις υπηρεσίες του υπουργείου και διαβεβαίωσε ότι θα συνδράμει, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της, στην ολοκλήρωση της εν λόγω διαδικασίας.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top