Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileH Liknoss εξαγόρασε την επιχειρηματική μονάδα Ticketing UTS TicketLink της Profile
Online booking

H Liknoss εξαγόρασε την επιχειρηματική μονάδα Ticketing UTS TicketLink της Profile

Η συμφωνία περιλαμβάνει τη μεταφορά συμβάσεων πελατών, εργαζομένων, λογισμικού και εξοπλισμού που εξυπηρετεί τις συγκεκριμένες δραστηριότητες.

Η Liknoss ανακοινώνει την εξαγορά της επιχειρηματικής μονάδας UTS TicketLink της εταιρείας Profile. Η μεταβιβασθείσα επιχειρηματική δραστηριότητα αφορά στο σύστημα κρατήσεων ακτοπλοϊκών εισιτηρίων UTS TicketLink και το λογισμικό διαχείρισης τελωνειακών εργασιών. Η συμφωνία περιλαμβάνει τη μεταφορά συμβάσεων πελατών, εργαζομένων, λογισμικού και εξοπλισμού που εξυπηρετεί τις συγκεκριμένες δραστηριότητες.

“Η εξαγορά αυτή ενισχύει την παρουσία της Liknoss σε Ελλάδα και Μεσόγειο και επιταχύνει την πορεία της για να καταστεί ως η παγκόσμια ηγέτιδα Β2Β πλατφόρμα σε ακτοπλοϊκές κρατήσεις και ταξιδιωτικές υπηρεσίες”, δήλωσε ο κ. Μιχάλης Μαυρόπουλος, CEO της Liknoss. “Προσηλωμένοι στη στρατηγική μας για συνεχή ενίσχυση του δικτύου μας, με ήδη ισχυρή θέση σε Ελλάδα και Μεσόγειο, συνεχίζουμε να προσθέτουμε σημαντικές συνεργασίες διεθνών ακτοπλοϊκών εταιριών και τουριστικών ομίλων στην Βόρεια Ευρώπη, προσφέροντας πλέον περισσότερες επιλογές, ποιοτικότερο περιεχόμενο και καλύτερη εμπειρία στους πελάτες μας στην κράτηση διαδρομών και υπηρεσιών”.

Και ο κ. Μαυρόπουλος πρόσθεσε: “Στο πλαίσιο αυτής της στρατηγικής, η ενσωμάτωση της μονάδας UTS είναι ακόμη μια κομβική ενέργεια στην επίτευξη των στόχων μας, καθώς, αφενός μεν ενισχύουμε την παρουσία μας στην αγορά, αφετέρου δε επιταχύνουμε τη διεθνή ανάπτυξή μας. Είμαστε βέβαιοι ότι η ομάδα UTS, διαθέτοντας υψηλή τεχνολογία και τεχνογνωσία, πελάτες ιδιαίτερου κύρους και κυρίως ικανούς και έμπειρους ανθρώπους, θα υποστηρίξει δυναμικά τις προσπάθειές μας για συνεχή και ανοδική πορεία της Liknoss στις διεθνείς αγορές. Τους καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Liknoss και ευχόμαστε κάθε επιτυχία”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024