Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Συνέδρια

Το 1ο Ελληνογερμανικό Αναπτυξιακό Φόρουμ Τουρισμού & Πολιτισμού γίνεται το φθινόπωρο στην Αγριά Βόλου

Θοδωρής Κουμέλης - 11 Ιούλιος 2022, 12:10

Το φόρουμ θα περιλαμβάνει τις θεματικές ενότητες: α) υποδομές που αφορούν τον τουρισμό (αεροδρόμια, λιμάνια, ξενοδοχειακό δυναμικό) και β) τουριστική ταυτότητα της Περιφέρειας Θεσσαλίας – Ανάλυση θεματικών μορφών τουρισμού (Εναλλακτικός, Πολιτιστικός, Περιπατητικός, Αθλητικός, Καταδυτικός Τουρισμός, Γαστρονομία, κ.λπ.).

H Επιτροπή “Τουρισμός & Πολιτισμός” του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητήριου, διοργανώνει το 1ο Ελληνογερμανικό Αναπτυξιακό Φόρουμ Τουρισμού & Πολιτισμού στην Αγριά Βόλου το διάστημα 29/09 – 03/10/2022.

Το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο, το οποίο στηρίζει ενεργά και διαχρονικά τις διμερείς σχέσεις, επιθυμώντας να ενισχύσει και να υποστηρίξει τον Τουρισμό και τον Πολιτισμό – που αποτελούν σημαντικό τμήμα της ραχοκοκαλιάς της ελληνικής οικονομίας, μέσω της διοργάνωσης, στοχεύει να υπάρξει θετικός αντίκτυπος και συνέχεια στη μελλοντική συνεργασία μεταξύ Ελλήνων και Γερμανών στον τομέα του τουρισμού και πολιτισμού.

Την πρώτη ημέρα θα γίνει η υποδοχή των Γερμανών Τour Operators/Travel Agents/Media, υψηλόβαθμων στελεχών της πολιτικής και της οικονομίας, καθώς και εκπροσώπων συνδέσμων και φορέων του τουριστικού κλάδου από Ελλάδα και Γερμανία σε δείπνο δικτύωσης.

Τη δεύτερη ημέρα θα πραγματοποιηθούν ομιλίες και τοποθετήσεις των παραπάνω εκπροσώπων του κλάδου από Ελλάδα και Γερμανία, για να διεξαχθούν την τρίτη και τέταρτη ημέρα περιηγήσεις (fam και press trips) στην ευρύτερη περιοχή της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Το 1ο Ελληνογερμανικό Αναπτυξιακό Φόρουμ Τουρισμού & Πολιτισμού θα περιλαμβάνει τις εξής θεματικές ενότητες:

  • Υποδομές που αφορούν τον τουρισμό (αεροδρόμια, λιμάνια, ξενοδοχειακό δυναμικό)
  • Τουριστική ταυτότητα της Περιφέρειας Θεσσαλίας – Ανάλυση θεματικών μορφών τουρισμού (Εναλλακτικός, Πολιτιστικός, Περιπατητικός, Αθλητικός, Καταδυτικός Τουρισμός, Γαστρονομία, κ.λπ.)

Μετά τη λήξη των παρουσιάσεων στο foyer της αίθουσας θα δοθεί η δυνατότητα στους συμμετέχοντες επαγγελματίες/χορηγούς να ενημερώσουν κατ‘ιδίαν τους φιλοξενούμενους εκπροσώπους της γερμανικής αγοράς για το προσφερόμενο τουριστικό προϊόν τους.

|
Share |
Σχετικά θέματα:
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top