Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Η Norwegian Cruise Line Holdings ανακοινώνει αναθεωρήσεις στα πρωτόκολλα υγείας και ασφάλειας SailSAFE

Βίκυ Καραντζαβέλου - 12 Ιούλιος 2022, 12:48

Η εταιρία Norwegian Cruise Line Holdings Ltd αναθεωρεί την υποχρεωτικότητα των τεστ πριν τις αναχωρήσεις των πλοίων της από την 1η Αυγούστου.

Η εταιρία Norwegian Cruise Line Holdings Ltd. ανακοίνωσε ότι δεν θα απαιτεί πλέον από τους επισκέπτες να έχουν κάνει τεστ για τον COVID-19 πριν από κάθε κρουαζιέρα, εκτός εάν απαιτείται από τους τοπικούς κανονισμούς της κάθε χώρας. Αυτή η πολιτική θα τεθεί σε ισχύ σε όλες τις κρουαζιέρες της Norwegian Cruise Line, της Oceania Cruises, και της Regent Seven Seas Cruises από την 1η Αυγούστου 2022. Η απαίτηση για τεστ πριν από την επιβίβαση θα παραμείνει σε ισχύ για τους επισκέπτες που ταξιδεύουν αυτήν τη στιγμή σε ταξίδια που αναχωρούν από προορισμούς με τοπικούς κανονισμούς για τεστ, συμπεριλαμβανομένων των χωρών ΗΠΑ, Καναδά, Ελλάδα, και τις Βερμούδες.

Η χαλάρωση της πολιτικής των τεστ είναι σύμφωνη με τον υπόλοιπο τουριστικό κλάδο παγκοσμίως, καθώς η κοινωνία συνεχίζει να προσαρμόζεται και να επιστρέφει σε μια κατάσταση κανονικότητας. Η εταιρεία συνεχίζει να συνιστά ανεπιφύλακτα σε όλους τους επισκέπτες να είναι ενημερωμένοι σχετικά με τα πρωτόκολλα εμβολιασμού και να κάνουν τεστ όποτε τους βολεύει πριν από το ταξίδι.

Όλα τα ταξίδια, και στα τρεία brands της εταιρείας, συνεχίζουν να λειτουργούν με βάαση το πλαίσιο του ισχυρού προγράμματος υγείας και ασφάλειας SailSAFE που υποστηρίζεται από την επιστήμη, το οποίο θα εξελίσσεται παράλληλα με το περιβάλλον δημόσιας υγείας. Η εταιρεία ακολουθεί επίσης τα ισχύοντα τοπικά πρωτόκολλα στα λιμάνια και τους προορισμούς που επισκέπτεται, τονίζει η ανακοίνωση της.

Θυμίζουμε ότι η Norwegian Cruise Line Holdings Ltd. είναι μια παγκόσμια εταιρεία κρουαζιέρας που διαχειρίζεται τα brands Norwegian Cruise Line, Oceania Cruises και Regent Seven Seas Cruises. Με έναν συνδυασμένο στόλο 28 πλοίων με περίπου 60.000 θέσεις, αυτά τα κρουαζιερόπλοια προσφέρουν δρομολόγια σε 490 περίπου προορισμούς παγκοσμίως. Η Εταιρεία έχει εννέα επιπλέον πλοία που έχουν προγραμματιστεί για παράδοση έως το 2027, που περιλαμβάνουν περίπου 24.000 θέσεις.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top