Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Προβολή προορισμού

ΤΟΠΟΛΑΤΡΕΙΑ, Μια ιστορία αγάπης για τον τόπο μου

Βίκυ Καραντζαβέλου - 19 Ιούλιος 2022, 11:15

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν συμμετοχή στον διαγωνισμό μέχρι την 31η Δεκεμβρίου 2022.


Εάν πιστεύετε ότι μπορείτε με τρεις φωτογραφίες, ακόμα και του κινητού σας, να πείσετε μια επιτροπή δημιουργών ότι η δική σας αγάπη προβάλλει πειστικότερα, καλύτερα και εντυπωσιακότερα τον τόπο σας τότε έχετε πολλές πιθανότητες να είστε εκείνος ή εκείνη που θα κληθεί να δημιουργήσει, δηλαδή να γράψει το πλήρες σενάριο και να σκηνοθετήσει ένα promo (διαφημιστικό 3΄λεπτης διάρκειας) σε παραγωγή της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος, με τίτλο “ΤΟΠΟΛΑΤΡΕΙΑ”, ώστε να αναδειχθεί η ιδιαιτερότητα του τόπου και η μεγάλη αγάπη για αυτόν.

Στόχος να κινήσετε το ενδιαφέρον τόσο των συμπατριωτών μας, όσο και των αλλοδαπών ώστε να επισκεφθούν τον τόπο σας ή να θελήσουν να μάθουν την ιστορία του.

Θέματα πρωτότυπα, ιδιαίτερα, που θα παρουσιαστούν ως ιστορία (από 1 έως 3 σελίδες το πολύ) και θα συνοδεύονται με τρεις, το πολύ, όμορφες και ξεχωριστές φωτογραφίες του τόπου του συμμετέχοντος (της προσωπικότητας ή της ιστορίας) τον οποίον και θα αναφέρει, καθώς επίσης και τη χρονολογία λήψης των φωτογραφιών, εάν δεν είναι σύγχρονες. Του τόπου όπου γεννήθηκε και πέρασε τα παιδικά του ή εφηβικά του χρόνια, του τόπου όπου ζει σήμερα και έχει δημιουργήσει την οικογένειά του, ακόμα και του τόπου των προγόνων του.

Οι προτάσεις θα εξεταστούν από διαφορετικές επιτροπές, καθώς μία επιτροπή θα κρίνει την κάθε ιστορία και μια άλλη θα κρίνει το περιεχόμενο των φωτογραφιών (προσοχή στην εικαστική και αισθητική προσέγγιση, καθώς θα επηρεάσει τις αποφάσεις).

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top