Τελευταία νέα
HomeΟδικές Μεταφορές24ωρη κάλυψη από τα ΚΤΕΛ της γραμμής Χανιά – Γεράνι, για μείωση των μεταμεσονύκτιων τροχαίων
Οδικές μεταφορές

24ωρη κάλυψη από τα ΚΤΕΛ της γραμμής Χανιά – Γεράνι, για μείωση των μεταμεσονύκτιων τροχαίων

ktel

Η ΚΤΕΛ Χανίων – Ρεθύμνου AE ανακοινώνει νέο εγχείρημα για ασφαλή νυχτερινή μετακίνηση, με στόχο την πρόληψη τροχαίων και την τόνωση της τοπικής οικονομίας.

Μήνυμα ζωής μέσω του νέου εγχειρήματός της στέλνει η εταιρεία ΚΤΕΛ Χανίων – Ρεθύμνου ΑΕ τίθεται στην “πρώτη γραμμή” της μάχης για την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων. Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας, το ΚΤΕΛ Χανίων – Ρεθύμνου έθεσε σε ισχύ 24ωρη κάλυψη της γραμμής Χανιά – Γεράνι, στην οποία χτυπά η “καρδιά” της νυχτερινής ζωής των Χανίων.

Δρομολόγια από τη μία μετά τα μεσάνυχτα έως και τις 6 τα ξημερώματα

Ειδικότερα, το τετραήμερο 27,28,29 και 30 Ιουνίου, καθώς και καθημερινά από την 1η Ιουλίου έως τουλάχιστον και τα τέλη Αυγούστου, το ΚΤΕΛ Χανίων – Ρεθύμνου θα εκτελεί από τη μία μετά τα μεσάνυχτα έως και τις 6 τα ξημερώματα (όποτε και ισχύουν οι ημερήσιες ανταποκρίσεις) δρομολόγια ανά μία ώρα στην γραμμή Χανιά – Σταλός – Αγία Μαρίνα – Πλατανιάς – Γεράνι και αντίστροφα.

Το κόστος της τιμής του εισιτηρίου ανέρχεται στα 2,00 ευρώ για τις περιοχές Σταλός και Αγία Μαρίνα και στα 2,20 ευρώ για τον Πλατανιά και το Γεράνι.

ktel

Ο πρόεδρος της ΚΤΕΛ Χανίων – Ρεθύμνου ΑΕ, κ. Γιάννης Καψανάκης (δεξιά) με τον επιχειρηματία και ιδιοκτήτη του “Cabana Mare” στην Αγία Μαρίνα, κ. Κυριάκο Παπασηφάκη.

Η αρχή του νέου αυτού εγχειρήματος έγινε με αφορμή τις συνομιλίες που είχε ο πρόεδρος της ΚΤΕΛ Χανίων – Ρεθύμνου ΑΕ, κ. Γιάννης Καψανάκης με τον επιχειρηματία και ιδιοκτήτη του καταστήματος “Cabana Mare” στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας, κ. Κυριάκο Παπασηφάκη.

Ο κ. Καψανάκης έχοντας ως αδιαπραγμάτευτο στόχο το υψίστης σημασίας θέμα της ασφαλούς μετακίνησης κυρίως των νέων -που δίνουν δυναμικό “παρών” στα νυχτερινά καταστήματα της περιοχής- συμφώνησε στην επέκταση των δρομολογίων της εταιρείας καθ’όλη την διάρκεια της νύχτας, ώστε ο οδηγός της παρέας (δηλαδή, εκείνος που δε θα έχει καταναλώσει αλκοόλ και θα φροντίσει για την ασφαλή επιστροφή όλων στο τέλος της εξόδου) να γίνει πλέον ο οδηγός του ΚΤΕΛ.

Όπως τονίζει ο κ. Καψανάκης το εν λόγω εγχείρημα της εταιρείας έχει διπλό σκοπό, καθώς πέρα από την καθοριστική συμβολή του ΚΤΕΛ Χανίων – Ρεθύμνου στην πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, συμβάλει και στην “αναγέννηση” της κατ’εξοχήν τουριστικής περιοχής των Χανίων, μιας και τα δρομολόγια σε 24ωρη βάση θα δώσουν “φιλί ζωής” στην τοπική οικονομία.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
17/07/2024
16/07/2024
15/07/2024
12/07/2024
11/07/2024
10/07/2024