Τελευταία νέα
ΑρχικήΟδικές ΜεταφορέςCar RentalsΑύξηση των ενοικιάσεων αυτοκινήτων στη Νότιο Ευρώπη

Αύξηση των ενοικιάσεων αυτοκινήτων στη Νότιο Ευρώπη

Οι ενοικιάσεις αυτοκινήτων από τους Βρετανούς αυτό το καλοκαίρι παρουσιάζουν αύξηση ιδίως στην Ισπανία, την Πορτογαλία, και την Ιταλία. Ένας σημαντικός λόγος είναι η αύξηση της δύναμης της αγγλικής λίρας […]

Οι ενοικιάσεις αυτοκινήτων από τους Βρετανούς αυτό το καλοκαίρι παρουσιάζουν αύξηση ιδίως στην Ισπανία, την Πορτογαλία, και την Ιταλία. Ένας σημαντικός λόγος είναι η αύξηση της δύναμης της αγγλικής λίρας που έχει ως αποτέλεσμα τις καλύτερες τιμές<.> των αυτοκινήτων στις περιοχές αυτές σε σχέση με την Βρετανία. Έτσι οι τουρίστες προτιμούν να ενοικιάσουν στη χώρα του προορισμού παρά στη χώρα προέλευσης τους.
Υπάρχουν όμως και περιοχές της Νότιας Ευρώπης όπου οι ενοικιάσεις αυτοκινήτων δεν προτιμούνται από τους τουρίστες. Ένα παράδειγμα είναι η Βενετία, και ένα άλλο είναι η Τουρκία όπου οι ενοικιάσεις αυτοκινήτων είναι πολύ λίγες σε σχέση με τον αριθμό των Βρετανών τουριστών.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024