Τελευταία νέα
ΑρχικήΟδικές ΜεταφορέςCar RentalsΗ SIXT χορηγός στο 19ο All Star Game
Η SIXT μετέφερε τους Ελληνες και ξένους αθλητές

Η SIXT χορηγός στο 19ο All Star Game

Η εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων SIXT αγαπά το ελληνικό μπάσκετ και πάντα βρίσκει τρόπο να το ενισχύσει. Η εταιρεία δε έλειψε από το 19ο All Star Game, το οποίο πραγματοποιήθηκε στον […]

Η εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων SIXT αγαπά το ελληνικό μπάσκετ και πάντα βρίσκει τρόπο να το ενισχύσει. Η εταιρεία δε έλειψε από το 19ο All Star Game<...>, το οποίο πραγματοποιήθηκε στον Πύργο.

Η SIXT συμμετείχε στη διοργάνωση ως χορηγός και φρόντισε να μεταφέρει με ασφάλεια και άνεση τον κόσμο στο κλειστό του Πύργου, προκειμένου να παρακολουθήσει τους αγώνες και τους Έλληνες και ξένους αθλητές που συμμετέχουν στο ελληνικό μπάσκετ.

Ο διευθυντής μάρκετινγκ της εταιρίας, κ. Ιωάννης Μήσσιας, τόνισε αναφερόμενος σε αυτή την ενέργεια: “Η εταιρεία μας παραμένει πάντα κοντά στις αθλητικές δραστηριότητες, πόσο μάλλον στο μπάσκετ, που είναι ένα άθλημα, το οποίο αγαπά ο κόσμος. Είμαστε πάντα πρόθυμοι να συνεισφέρουμε, να ανταποδώσουμε την εμπιστοσύνη που μας δείχνει ο κόσμος και όποτε μας δίνεται αυτή η δυνατότητα, το κάνουμε χωρίς δεύτερη σκέψη. Ακόμα και σε εποχές που δεν είναι εύκολες για κανέναν. Αυτό είναι και το μήνυμα που θέλαμε να μεταφερθεί μέσω της συμμετοχής μας. Πως οι δυσκολίες δεν πρέπει να μας κάνουν να κλεινόμαστε στον εαυτό μας, αλλά να προσπαθήσουμε μέσα από συλλογικές προσπάθειες και δράσεις να τις υπερβούμε”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024