Τελευταία νέα
ΑρχικήΟδικές ΜεταφορέςΝέα καινοτόμα υπηρεσία από την ΑΧΑ και την Uber
Οδικός τουρισμός

Νέα καινοτόμα υπηρεσία από την ΑΧΑ και την Uber

Η ΑΧΑ συνεργάζεται με την Uber και απαλλάσσει τους ασφαλισμένους της από το άγχος να φτάσουν χωρίς ταλαιπωρία στον προορισμό τους μετά από ένα οδικό ατύχημα.

Κύριο μέλημα της ΑΧΑ είναι να αποτελεί έναν πραγματικό σύμμαχο για όσους την εμπιστεύονται για την προστασία τους, στηρίζοντάς τους ουσιαστικά τη στιγμή που αντιμετωπίζουν μια δύσκολη στιγμή και αφαιρώντας, κατά το δυνατόν, έγνοιες από τις έγνοιες τους. Στο πλαίσιο αυτό η εταιρεία συνεργάζεται, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, με την Uber και προσφέρει στους ασφαλισμένους αυτοκινήτου δωρεάν μεταφορά από τον τόπο του ατυχήματος στον προορισμό τους, σε περίπτωση ακινητοποίησης του οχήματός τους μετά από ένα οδικό ατύχημα. Εάν ο ασφαλισμένος έχει επιλέξει και την κάλυψη Οδικής Βοήθειας, έχει τη δυνατότητα πρόσβασης στην υπηρεσία και όταν το όχημα του ακινητοποιηθεί λόγω μηχανικής βλάβης.

Αξιοποιώντας την πανευρωπαϊκή συνεργασία της με την Uber, την κορυφαία εταιρεία άμεσων και ασφαλών μετακινήσεων, η ΑΧΑ Ελλάδος σχεδίασε αυτή τη νέα υπηρεσία στοχεύοντας να εξασφαλίσει για τους πελάτες της όχι μόνο τη μετακίνησή τους αλλά και την ποιότητά της. Η συγκεκριμένη υπηρεσία, η οποία προς το παρόν, θα καλύπτει συμβάντα αποκλειστικά εντός του νομού Αττικής, ενεργοποιείται τη στιγμή του περιστατικού όταν ο ασφαλισμένος ενημερώσει ότι επιθυμεί τη δωρεάν μεταφορά του με όχημα Uber σε σημείο της επιλογής του.

Η ΑΧΑ, που διακρίνεται για την επιδίωξή της να αξιοποιεί την τεχνολογία για να ανταποκρίνεται έμπρακτα στις ανάγκες των ασφαλισμένων της, κάνει ένα επιπλέον βήμα αναβάθμισης των ήδη σημαντικών εργαλείων που προσφέρει για την αντιμετώπιση μιας ζημιάς, χάρις στη συνεργασία της με την Uber.

Ο διευθύνων σύμβουλος της AXA Ελλάδος, κ. Ερρίκος Μοάτσος, δήλωσε για τη συνεργασία αυτή: “Η στιγμή της αποζημίωσης αποτελεί αφετηρία του συνολικού επιχειρηματικού σχεδιασμού μας στην ΑΧΑ Ελλάδας, καθώς αντιλαμβανόμαστε πόσο σημαντική είναι για όσους μάς εμπιστεύονται για την ασφάλισή τους. Αξιοποιούμε τις πολλαπλές προεκτάσεις της τεχνολογίας και τις συνέργειες με άλλους οργανισμούς και βελτιώνουμε συνεχώς τις υπηρεσίες που παρέχουμε στους ασφαλισμένους μας, με στόχο να τηρούμε με ακεραιότητα κάθε δέσμευσή μας και να στηρίζουμε τις πολλαπλές ανάγκες τους όταν διαχειρίζονται έναν κίνδυνο. Στο εγχείρημα αυτό ενώνουμε δυνάμεις με την Uber, μία εταιρεία που νοιάζεται εξίσου για την ασφάλεια και την παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών, με στόχο την πιο ήρεμη, άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπιση ενός οδικού ατυχήματος ή μίας μηχανικής βλάβης”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

12/06/2024
11/06/2024
10/06/2024
07/06/2024
06/06/2024
05/06/2024