Τελευταία νέα
ΑρχικήΟδικές ΜεταφορέςO Άγγελος Σαμόλης νέος υπεύθυνος ανάπτυξης στην BESKOS EXP
Μεταφορές

O Άγγελος Σαμόλης νέος υπεύθυνος ανάπτυξης στην BESKOS EXP

Ο κ. Σαμόλης έχει συνεργαστεί με κορυφαίους διεθνείς τουριστικούς οργανισμούς και τα τελευταία χρόνια ασχολείται με τον τομέα συμβουλευτικών υπηρεσιών και της ανάπτυξης.

Μια νέα συνεργασία επιβεβαιώθηκε αυτής τις ημέρες. H ελληνική εταιρεία μεταφορών BESKOS EXP διόρισε τον κ. Άγγελο Σαμόλη ως υπεύθυνό ανάπτυξης. Ο κ. Σαμόλης έχει εμπειρία 27 ετών στον τουριστικό κλάδο και προηγούμενη πείρα στις πολυτελείς μετακινήσεις, αφού είναι ένας από τους πρωτοπόρους πολυτελών οχημάτων. Ξεκίνησε την καριέρα του ως υπάλληλος υποδοχής σε πολυτελή ξενοδοχεία και διετέλεσε σε μεγάλα τουριστικά γραφεία. Με τα χρόνια, έχει συνεργαστεί με κορυφαίους διεθνείς τουριστικούς οργανισμούς και τα τελευταία χρόνια ασχολείται με τον τομέα συμβουλευτικών υπηρεσιών και της ανάπτυξης.

Η εταιρεία BESKOS EXP ξεκίνησε το 2019 με ένα ιδιόκτητο Mercedes Vito black Edition. Με γνώμονα την προσωπική εξυπηρέτηση και τον απόλυτο επαγγελματισμό τον Μάρτιο του 2020 ένταξε στο δυναμικό της δύο ακόμη νέα οχήματα.

Ο νεοσύστατος στόλος της πληροί όλες τις προδιαγραφές και τους διεθνείς κανόνες οδικής ασφαλείας, όπως και όλα τα σύγχρονα πρωτόκολλά υγιεινής. Όλα της τα οχήματα πριν από κάθε επιβίβαση απολυμαίνονται με ειδικά αντισηπτικά και spray.

Οι οδηγοί της είναι επαγγελματίες με μεγάλη πείρα, ευγενικοί και γνώστες της αγγλικής γλώσσας. Η BESKOS EXP μετά από δύο χρόνια λειτουργίας, έχει καταφέρει να μετακινεί, πέραν των ιδιωτών και τουριστών στη χώρα μας, στελέχη ελληνικών και πολυεθνικών εταιρειών, λάτρεις του yachting και της κρουαζιέρας, όπως και μέλη ή φιλοξενούμενους πρεσβειών, ενώ εμπλέκεται σε αθλητικές εκδηλώσεις, γάμους και τηλεοπτικές – κινηματογραφικές παραγωγές.

Η BESKOS EXP αναλαμβάνει:

  • Τη μετακίνηση από οποιοδήποτε αεροδρόμιο / λιμάνι της χώρας, σε οποιαδήποτε τοποθεσία, προσφέροντας ασφάλεια και άνεση
  • Τις μεταφορές κατά τη διάρκεια συνεδρίων, εταιρικών συναντήσεων, εκδηλώσεις και κάθε είδους μεταφορά υψηλών προσώπων (VIP), προσφέροντας άνεση και ασφάλεια
  • Εκδρομές με διαπιστευμένους επαγγελματίες ξεναγούς εντός και εκτός Αθηνών.
  • Τη μεταφορά  αλληλογραφίας ή πολυτελών δεμάτων με το συντομότερο δυνατό χρόνο και με προσωπική παράδοση από το προσωπικό της με απόλυτη εχεμύθεια.

Η εταιρεία παρέχει μεταφορές σε όλη την ηπειρωτική Ελλάδα και τα νησιά κατόπιν ζήτησης. Είναι φιλική προς τα κατοικίδια και, κατόπιν συνεννόησης, μπορούν και εκείνα να απολαύσουν την μετακίνηση με τους ιδιοκτήτες τους.

Ο κ. Θεόδωρος Μπέσκος, ιδρυτής της BESKOS EXP δήλωσε: “Αυτή η νέα συνεργασία με τον Άγγελο είναι κομβική για εμάς και θέλουμε να δούμε το στόλο μας να επεκτείνεται”, ενώ ο κ. Σαμόλης πρόσθεσε “είναι πρόκληση να συνεργάζεσαι με νέους ανθρώπους που μόνο τους μέλημα είναι
η σωστή παροχή υπηρεσιών, κάτι που υπολείπεται στον σημερινό ελληνικό τουρισμό”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024