Τελευταία νέα
ΑρχικήΟδικές ΜεταφορέςΟ ΟΑΣΑ καταργεί το εβδομαδιαίο τουριστικό εισιτήριο
Μεταφορές

Ο ΟΑΣΑ καταργεί το εβδομαδιαίο τουριστικό εισιτήριο

Το τουριστικό εισιτήριο των 7 ημερών, το οποίο καταργείται, είχε κόστος 50 ευρώ, τιμή υπερβολική καθώς ένα απλό εβδομαδιαίο εισιτήριο και ένα εισιτήριο του μετρό με επιστροφή για το αεροδρόμιο κοστίζουν μόλις 28 ευρώ, ή 24 ευρώ αν η μετακίνηση προς το αεροδρόμιο γίνει με λεωφορείο.

Την κατάργηση του εβδομαδιαίου τουριστικού εισιτηρίου αποφάσισε ο ΟΑΣΑ, ενώ αποφασίστηκε η αύξηση των σημείων πώλησης του τουριστικού εισιτηρίου 3 ημερών και κόστους 20 ευρώ.

Σημειώνεται ότι το 3ήμερο τουριστικό εισιτήριο προσφέρει από μία μετακίνηση από και προς το αεροδρόμιο (μία από και μία προς το Αεροδρόμιο) είτε με το μετρό είτε με κάποιο από τα λεωφορεία Express. Επιπλέον, προσφέρει απεριόριστες μετακινήσεις με όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς της Αθήνας: λεωφορεία, τρόλεϊ, μετρό (απεριόριστα μέχρι το Κορωπί και από μία διαδρομή από και προς το αεροδρόμιο), ΗΣΑΠ, τραμ και προαστιακό (εξαιρούνται διαδρομές με αφετηρία ή τέρμα το αεροδρόμιο και τους σταθμούς δυτικά της Μαγούλας).

Το εισιτήριο, μέχρι πρότινος διαθέσιμο μόνο στα εκδοτήρια του αεροδρομίου, διατίθεται πλέον και στους σταθμούς του Μετρό Σύνταγμα, Ομόνοια, Μοναστηράκι, Θησείο, και Πειραιάς.

Εκδότης - Αρχισυντάκης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

02/06/2023
01/06/2023
31/05/2023
30/05/2023
29/05/2023
26/05/2023