Τελευταία νέα
ΑρχικήΟδικές ΜεταφορέςΟδικός ΤουρισμόςΑυξήσεις προστίμων στις αστικές συγκοινωνίες

Αυξήσεις προστίμων στις αστικές συγκοινωνίες

Αυξήσεις στα πρόστιμα που θα καλούνται να πληρώσουν όσοι δεν έχουν εισιτήριο στις αστικές συγκοινωνίες από 1η Σεπτεμβρίου. Ειδικότερα τα πρόστιμα που θα επιβάλλονται στους παραβάτες των αστικών συγκοινωνιών της […]

Αυξήσεις στα πρόστιμα που θα καλούνται να πληρώσουν όσοι δεν έχουν εισιτήριο στις αστικές συγκοινωνίες από<...> 1η Σεπτεμβρίου. Ειδικότερα τα πρόστιμα που θα επιβάλλονται στους παραβάτες των αστικών συγκοινωνιών της Αττικής, δηλαδή σε ΕΘΕΛ, ΗΣΑΠ, ΗΛΠΑΠ, ΤΡΑΜ, Αττικό Μετρό και Προαστιακό από το 40πλάσιο της τιμής του εισιτηρίου που είναι σήμερα θα ανέλθει στο 60πλάσιο.
Επίσης αναπροσαρμόζεται το πρόστιμο των εισιτηρίων των ειδικών λεωφορειακών γραμμών Express, της ΕΘΕΛ, που εξυπηρετούν το αεροδρόμιο, στο 20πλάσιο της αξίας τους.

Τα πρόστιμα για τους κατόχους ενιαίων εισιτηρίων, ημερήσιων και εβδομαδιαίων παραμένουν ως έχουν, δηλαδή επιβάλλεται σαν πρόστιμο το 60πλάσιο της αξίας του εισιτηρίου του φορέα, στον οποίο βεβαιώνεται η παράβαση.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024