Τελευταία νέα
ΑρχικήΟδικές ΜεταφορέςΟδικός ΤουρισμόςΕΠΑΝακυκλοφόρησε η δράση για την κατάρτιση των οδηγών ταξί
Υπουργείο Ανάπτυξης

ΕΠΑΝακυκλοφόρησε η δράση για την κατάρτιση των οδηγών ταξί

Σε ισχύ παραμένει μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα» (ΕΠΑΝ) η προκήρυξη που αφορά στην επιμόρφωση ιδιοκτητών ή εργαζομένων σε ταξί στις περιφέρειες Κρήτης, Ν. Αιγαίου, Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων, όπωςυπενθυμίζει […]

Σε ισχύ παραμένει μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα» (ΕΠΑΝ) η προκήρυξη που αφορά στην επιμόρφωση ιδιοκτητών ή εργαζομένων σε ταξί στις περιφέρειες Κρήτης, Ν. Αιγαίου, Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων, όπως<...>υπενθυμίζει η Ειδική Γραμματεία για την Ανταγωνιστικότητα του Υπουργείου Ανάπτυξης.

Με τη δράση αυτή, επιδιώκεται η ανάπτυξη εξειδικευμένου ανθρώπινου δυναμικού σε ιδιαίτερα τουριστικές περιοχές της χώρας, ικανού να προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Με αυτό τον τρόπο, ενισχύεται η ανταγωνιστικότητα του ελληνικού τουρισμού και αναβαθμίζονται οι δεξιότητες των ιδιοκτητών και των εργαζομένων σε ταξί, ούτως ώστε να ανταποκρίνονται πλήρως στις απαιτήσεις της σύγχρονης τουριστικής αγοράς.

Μετά την επιτυχή έκβαση της Α΄ Φάσης του προγράμματος, ο Οργανισμός Τουριστικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΟΤΕΚ), μέσω του ΕΠΑΝ (2000-2006) επεκτείνει το συγκεκριμένο πρόγραμμα δίνοντας, για μία ακόμη φορά, την ευκαιρία στους ενδιαφερόμενους να συμμετάσχουν σε εκπαιδευτικά σεμινάρια αναβάθμισης του επιπέδου παροχής γνώσεων και δεξιοτήτων. Το πρόγραμμα συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και απευθύνεται σε άτομα τα οποία είναι κάτοχοι ειδικής άδειας οδηγού ταξί και είναι ηλικίας από 21 έως 65 ετών.

Η υποβολή αιτήσεων ξεκίνησε στις 10/09/08 και λήγει στις 25/10/08. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στην τηλεφωνική γραμμή 8011136300, στην ιστοσελίδα του ΕΠΑΝ (www.antagonistikotita.gr), καθώς και στα παραρτήματα του ΟΤΕΚ.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024