Τελευταία νέα
ΑρχικήΟδικές ΜεταφορέςΟδικός ΤουρισμόςΗ Eurail διευκολύνει τα ταξίδια για το Euro 2008
Eurail Group G.I.E.

Η Eurail διευκολύνει τα ταξίδια για το Euro 2008

Το Ευρωπαϊκό Κύπελο Ποδοσφαίρου UEFA, το οποίο διοργανώνεται τον επόμενο μήνα σε πόλεις της Αυστρίας και της Ελβετίας, θα προσελκύσει πολλούς οπαδούς του ποδοσφαίρου. Συγκεκριμένα 5.000 ποδοσφαιρόφιλοι αναμένεται να ταξιδέψουνγια […]

Το Ευρωπαϊκό Κύπελο Ποδοσφαίρου UEFA, το οποίο διοργανώνεται τον επόμενο μήνα σε πόλεις της Αυστρίας και της Ελβετίας, θα προσελκύσει πολλούς οπαδούς του ποδοσφαίρου. Συγκεκριμένα 5.000 ποδοσφαιρόφιλοι αναμένεται να ταξιδέψουν<...>για να παρακολουθήσουν από κοντά τους αγώνες.

Δεδομένου ότι τα ταξίδια με τρένο αποτελούν την καλύτερη λύση για την αποφυγή μποτιλιαρίσματος, αλλά και καθυστερήσεων στα αεροδρόμια, η εταιρία Eurail Group G.I.E. δημιούργησε το πάσο InterRail για Αυστρία και Ελβετία, το οποίο προσφέρει στους πελάτες μέχρι και 35% έκπτωση στην κανονική τιμή αγοράς δύο ξεχωριστών πάσων InterRail για τις δύο χώρες. Το πάσο αυτό, που ήδη πωλείται, μπορεί να το προμηθευτούν οι ενδιαφερόμενοι μέχρι το τέλος Ιουνίου, ενώ θα ισχύει για έναν ολόκληρο μήνα, για τρεις, τέσσερις, έξι ή οκτώ ημέρες ταξιδιού.

Οι σιδηρόδρομοι της Αυστρίας και της Ελβετίας θεωρούνται από τους πιο μοντέρνους, και αξιόπιστους στην Ευρώπη. Αυτό το πάσο είναι η καλύτερη λύση για όσους είναι αρκετά τυχεροί και έχουν προμηθευτεί ένα εισιτήριο για να παρακολουθήσουν έναν από τους αγώνες ή για όσους απλώς θέλουν να νιώσουν τον παλμό και την ατμόσφαιρα της διοργάνωσης. Επιπλέον όσοι επισκέπτες δεν ενδιαφέρονται για τους αγώνες μπορούν να εκμεταλλευτούν αυτήν την ευκαιρία και να αποφύγουν τα πλήθη που θα κατακλύσουν τις πόλεις που φιλοξενούν αγώνες και να δραπετεύσουν για άλλα μέρη. `Αλλωστε το πάσο ισχύει για όλα τα τρένα, καθώς και για πολλούς ιδιωτικούς σιδηροδρόμους και καλύπτει στην κυριολεξία χιλιάδες χιλιόμετρα.

Η εταιρία Eurail Group προσφέρει μια μεγάλη γκάμα πάσων InterRail Passes για ταξίδια σε μια μόνο χώρα, αλλά και το πολύ δημοφιλές InterRail Global Pass, που ισχύει σε 30 χώρες.

Στις προσφορές της InterRail συμμετέχουν οι σιδηροδρομικές εταιρίες των ακόλουθων χωρών: Αυστρία, Βέλγιο, Βοσνία – Ερζεγοβίνη, Βουλγαρία, Κροατία, Τσεχία, Δανία, Φιλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Μεγάλη Βρετανία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Ιταλία, Λουξεμβούργο, Μαυροβούνιο, Ολλανδία, Nορβηγία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ιρλανδία, FYRΟΜ, Ρουμανία, Σερβία, Σλοβακία, Σλοβενία, Ισπανία, Ελβετία, Σουηδία και Τουρκία.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024