Τελευταία νέα
ΑρχικήΟδικές ΜεταφορέςΟδικός ΤουρισμόςΚινητοποίηση της ΕΛΠΑ – ΟΒΕΛΠΑ για την έξοδο του Δεκαπενταύγουστου
Σε όλη την Ελλάδα καθόλη τη διάρκεια του Αυγούστου

Κινητοποίηση της ΕΛΠΑ – ΟΒΕΛΠΑ για την έξοδο του Δεκαπενταύγουστου

Σε διαρκή κινητοποίηση βρίσκεται το τμήμα Οδικής Βοήθειας και τα κινητά συνεργεία της ΕΛΠΑ-ΟΒΕΛΠΑ σε όλη την Ελλάδα καθ`όλη τη διάρκεια του Αυγούστου για την έξοδο -και επιστροφή αντίστοιχα- των […]

Σε διαρκή κινητοποίηση βρίσκεται το τμήμα Οδικής Βοήθειας και τα κινητά συνεργεία της ΕΛΠΑ-ΟΒΕΛΠΑ σε όλη την Ελλάδα καθ`όλη τη διάρκεια του<...> Αυγούστου για την έξοδο -και επιστροφή αντίστοιχα- των κατοίκων των αστικών κέντρων προς και από την ύπαιθρο, για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Τα κινητά συνεργεία της ΟΒΕΛΠΑ βρίσκονται κατά μήκος των εθνικών και επαρχιακών οδών και επεμβαίνουν σε κάθε περίπτωση, προκειμένου να εξυπηρετούν την ομαλή διακίνηση όλων των οδηγών και να ομαλοποιείται η κυκλοφορία σε περίπτωση κάθε είδους προβλήματος.

Με την ευκαιρία ενός ακόμη κύματος μαζικής εξόδου από τα αστικά κέντρα, οι τεχνικοί της ΟΒΕΛΠΑ υπενθυμίζoυν στους οδηγούς που πρόκειται να ταξιδέψουν:

  • Πριν το ταξίδι να ελέγξουν το όχημά τους- αυτοκίνητό ή μοτοσικλέτα, προκειμένου να είναι ασφαλές και αξιόπιστο, προς αποφυγή ταλαιπωρίας.
  • Στη διάρκεια της οδήγησης να φορούν τις ζώνες ασφαλείας -ο οδηγός και όλοι οι επιβαίνοντες και κράνος ο οδηγός και ο συνεπιβάτης της μοτοσικλέτας.
  • Να οδηγούν ευγενικά και κυρίως αμυντικά, αποφεύγοντας την υπερβολική ταχύτητα, τα “τυφλά” προσπεράσματα, την αντικανονική οδήγηση και την οδήγηση ύστερα από κατανάλωση αλκοόλ.
  • Να υπακούουν στις υποδείξεις των τροχονόμων, προκειμένου να διευκολύνονται και η διαδρομή τους να γίνεται χωρίς πρόβλημα.

Για κάθε πληροφορία, οι οδηγοί μπορούν να επικοινωνούν ατελώς με τον αριθμό: 10400 (από σταθερό τηλέφωνο και από κινητό όλων των δικτύων).
Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024