Τελευταία νέα
ΑρχικήΟδικές ΜεταφορέςΟδικός ΤουρισμόςΝέα τιμολογιακή πολιτική στα κόμιστρα των μέσων μεταφοράς Δ.Χ.
Υπουργείο Μεταφορών

Νέα τιμολογιακή πολιτική στα κόμιστρα των μέσων μεταφοράς Δ.Χ.

Αύξηση της τάξεως του 5% στα κόμιστρα των επιβατικών Δημόσιας Χρήσης (ταξί), των λεωφορείων (ΚΤΕΛ), των φορτηγών Δ.Χ. και των βυτιοφόρων μεταφοράς υγρών καυσίμων, ανακοίνωσε πρόσφατα το Υπουργείο Μεταφορών και […]

Αύξηση της τάξεως του 5% στα κόμιστρα των επιβατικών Δημόσιας Χρήσης (ταξί), των λεωφορείων (ΚΤΕΛ), των φορτηγών Δ.Χ. και των βυτιοφόρων μεταφοράς υγρών καυσίμων, ανακοίνωσε πρόσφατα το Υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών, στο<...>πλαίσιο της νέας τιμολογιακής πολιτικής, αλλά και λόγω της μεγάλης αύξησης των τιμών των καυσίμων διεθνώς.

Στα αστικά λεωφορεία η αύξηση στα εισιτήρια καθορίστηκε στα 10 λεπτά. Ειδικά για τα φορτηγά αυτοκίνητα, που διενεργούν εθνικές μεταφορές το κόστος των διοδίων των εθνικών οδών θα καταβάλλεται πέραν της τιμολόγησης.

Η αύξηση στα κόμιστρα θα ισχύσει από 19 Μαΐου 2008 με τη δημοσίευση των σχετικών αποφάσεων στην εφημερίδα της Κυβέρνησης.

«Η αύξηση των τιμών των καυσίμων” δήλωσε σχετικά ο Υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών, κ. Κωστής Χατζηδάκης, “δημιουργεί μια επιβάρυνση σε όλους τους επαγγελματίες του κλάδου των μεταφορών. Γι’ αυτό το λόγο ελήφθη η σημερινή απόφαση, λαμβάνοντας όμως παράλληλα υπόψη την οικονομική στενότητα των πολιτών και την ανάγκη να συγκρατηθεί ο πληθωρισμός».

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024