Τελευταία νέα
ΑρχικήΟδικές ΜεταφορέςCar RentalsΠροσφορές με ειδικές τιμές από τη SIXT
Δωρεάν αναβάθμιση αυτοκινήτου

Προσφορές με ειδικές τιμές από τη SIXT

Η εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων SIXT, σεβόμενη τους πελάτες της, αλλά δείχνοντας ταυτόχρονα τη διάθεση να αποκτήσει και νέους, έχει προχωρήσει<…> στη μείωση των τιμών της, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει […]

Η εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων SIXT, σεβόμενη τους πελάτες της, αλλά δείχνοντας ταυτόχρονα τη διάθεση να αποκτήσει και νέους, έχει προχωρήσει<…> στη μείωση των τιμών της, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει και “έκπτωση” στην ποιότητα που προσφέρει. Κάτι το οποίο αποτελεί κυρίαρχη δέσμευσή της.

Για όσους θέλουν να ταξιδέψουν με τη SIXT μπορούν να το κάνουν σε ειδική τιμή ανά ημέρα, για διάστημα τριών ημερών. Η προσφορά αφορά αυτοκίνητα κατηγορίας, 1.0ccε, ενω στην ειδική αυτή τιμή παρέχεται δωρεάν αναβάθμιση αυτοκινήτου (δηλαδή η χρέωση αφορά κατηγορία 1.0cc, αλλά το αμάξι που θα οδηγήσουν είναι κατηγορίας 1.2cc.).

Σημειώνεται ότι στις τιμές, δεν περιλαμβάνονται ΦΠΑ και φόροι αεροδρομίων

Μέσα από το επίσημο διαδικτυακό τόπο της εταιρείας μπορεί κανείς να κάνει την κράτησή του και να εκμεταλλευτεί όλο το πακέτο των μοναδικών προνομίων που παρέχει η SIXT.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

30/05/2023
29/05/2023
26/05/2023
25/05/2023
24/05/2023
23/05/2023