Τελευταία νέα
ΑρχικήΟδικές ΜεταφορέςΣιδηροδρομικό δυστύχημα με δύο νεκρούς στη Γερμανία – Τρένο παρέσυρε εργαζομένους
Μεταφορές

Σιδηροδρομικό δυστύχημα με δύο νεκρούς στη Γερμανία – Τρένο παρέσυρε εργαζομένους

Η περιοχή έχει αποκλειστεί από την αστυνομία, ενώ έχουν διακοπεί και τα σιδηροδρομικά δρομολόγια.

Τα σιδηροδρομικά δυστυχήματα στην Ευρώπη σημειώνονται το ένα μετά το άλλο. Πρώτα η Ελλάδα, έπειτα η Ολλανδία και τώρα δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε σιδηροδρομικό δυστύχημα κοντά στην Κολωνία, σύμφωνα με ανακοίνωση των γερμανικών αρχών.

Όπως μεταδίδει η τοπική εφημερίδα Kölner Stadt-Anzeiger, μια ομάδα εργαζόμενων στις ράγες του σιδηρόδρομου, στην πόλη Χιρτ, παρασύρθηκαν από τον επιβατικό συρμό. Στο σημείο έσπευσαν οι ομάδες διάσωσης και η πυροσβεστική. Η Bild κάνει λόγο για πέντε τραυματίες, ενώ η αστυνομία δεν έχει γνωστοποιήσει ακόμα των ακριβή αριθμό των θυμάτων.

To τρένο, ένα IC 2005, εκτελούσε το δρομολόγιο από τη Βόρεια Θάλασσα με προορισμό την πόλη Κομπλέντς στο κρατίδιο Ρηνανίας-Παλατινάτου και, λίγο μετά τη διέλευσή του από τη Χίρτ, έπεσε πάνω στους ανθρώπους που δούλευαν στις ράγες, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο των Γερμανικών Σιδηροδρόμων (Deutsche Bahn).

Σημειώνεται πως η κυκλοφορία στη σιδηροδρομική γραμμή μεταξύ Κολωνίας και Βόννης έχει διακοπεί μέχρι νεωτέρας.

TraveldailyNews Greece & Cyprus | + Άρθρα

Στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, δημοσιογράφος σε καθημερινές e-εφημερίδες και απόφοιτη του τμήματος δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024