Τελευταία νέα
ΑρχικήΟδικές ΜεταφορέςΤρένα: Έμεινε από ρεύμα το Intercity κοντά στη Λάρισα – Οι μαρτυρίες των επιβατών
Μεταφορές

Τρένα: Έμεινε από ρεύμα το Intercity κοντά στη Λάρισα – Οι μαρτυρίες των επιβατών

Σύμφωνα με όσα ανέφεραν οι επιβάτες, υπήρξε πρόβλημα στο ηλεκτροδοτικό δίκτυο του ΟΣΕ, με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί για τουλάχιστον 30 λεπτά η αμαξοστοιχία.

Σχεδόν 1,5 μήνα μετά τη πολύνεκρη τραγωδία στα Τέμπη και ενώ η ασφάλεια των τρένων είναι το στην ατζέντα πολιτικών και επιχειρηματιών, ένα ακόμα πρόβλημα προέκυψε στους σιδηροδρόμους.

Αυτή την φορά η επιβατική αμαξοστοιχία Intercity, το βράδυ της Κυριακής 9 Απριλίου, ακινητοποιήθηκε στο ύψος της Λάρισας. Σύμφωνα δε με σχετικό ρεπορτάζ του Mega που επικαλείται επιβάτη, υπήρξε πρόβλημα στο ηλεκτροδοτικό δίκτυο του ΟΣΕ, με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί για τουλάχιστον 30 λεπτά η αμαξοστοιχία.

«Ξαφνικά λίγο έξω από τη Λάρισα το τρένο σταμάτησε. Είχε πέσει το ρεύμα, έσβησαν τα φώτα και δεν ξέραμε τι γινόταν. Όπως ρώτησα και το πλήρωμα, είπαν ότι ήταν πρόβλημα ηλεκτροδότησης και περιμέναμε πάνω από 30 λεπτά», δήλωσε επιβάτης της συγκεκριμένης αμαξοστοιχίας.

«Δεν μάθαμε ακριβώς τι έγινε. Μας είπαν ότι το πρόβλημα ήταν στο δίκτυο του ΟΣΕ και το πλήρωμα το ίδιο ήταν αρκετά ανήσυχο. Θα ανοίξουν οι πόρτες πουθενά και θα κατέβουμε, θα έρθει λεωφορείο να μας πάρει να μας πάνε Λάρισα και από εκεί Θεσσαλονίκη; Δεν υπήρχε σχέδιο για το τι θα κάνουμε», συμπλήρωσε ο επιβάτης.

TraveldailyNews Greece & Cyprus | + Άρθρα

Στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, δημοσιογράφος σε καθημερινές e-εφημερίδες και απόφοιτη του τμήματος δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024