Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνH Θεσσαλία φιλοξένησε τα μέλη της ECTAA και απέσπασε τις πιο θετικές εντυπώσεις
Μια πρωτοβουλία του ΗΑΤΤΑ και της FedHATTA

H Θεσσαλία φιλοξένησε τα μέλη της ECTAA και απέσπασε τις πιο θετικές εντυπώσεις

ECTAA

Οι Ευρωπαίοι tour operators ταξίδεψαν στα Μετέωρα, στην Καλαμπάκα, στον Βόλο και στα χωριά του Νότιου Πηλίου

Τις καλύτερες εντυπώσεις όσον αφορά την φιλοξενία της απέσπασε η Θεσσαλία από τα μέλη της ECTAA. Η ομάδα ταξίδεψε στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη στις 23-25 Νοεμβρίου, ώστε να πραγματοποιήσουν το SemiAnnual Meeting.

Οι Ευρωπαίοι tour operators μετά τη Θεσσαλονίκη συνέχισαν το ταξίδι τους στα Μετέωρα, στην Καλαμπάκα, στον Βόλο και στα χωριά του Νότιου Πηλίου. Εκεί οι ταξιδιωτικοί πράκτορες, μέλη των Προεδρείων των ευρωπαϊκών ενώσεων – μελών της ECTAA είχαν την δυνατότητα να συναντήσουν την ελληνική παράδοση σε όλες τις πτυχές της: στην γαστρονομία, στο τοπίο, αλλά και στα αξιοθέατα της περιοχής.

Κατά την διαμονή τους στον Βόλο παρακολούθησαν την παρουσίαση της Περιφέρειας Θεσσαλίας, ενώ ενδιαφέρουσα ήταν και η ομιλία του Νίκου Μαγγίτση, του καταξιωμένου ορειβάτη, από τον οποίο οι φιλοξενούμενοι μπόρεσαν να μάθουν αρκετά στοιχεία για το βουνό των Κενταύρων.

Η διοργάνωση του ταξιδιού γνωριμίας ήταν μια πρωτοβουλία του ΗΑΤΤΑ, της FedHATTA, του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κ. Αγοραστού και του Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού κ. Ιωάννη Μπουτίνα, ενώ την στήριξαν με την πολύτιμη βοήθειά τους το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Θεσσαλίας, το Επιμελητήριο Μαγνησίας, το Επιμελητήριο Τρικάλων και ο Δήμος Ν. Πηλίου.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν ο Υφυπουργός στον πρωθυπουργό κ. Χρήστος Τριαντόπουλος, ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού κ. Ιωάννης Μπουτίνας, ο Πρόεδρος της ECTAA κ. Frank Oostdam, ο Ταμίας της ECTAA κ. Μάριος Καμμένος, ο Προεδρος της FedHatta κ. Λύσανδρος Τσιλίδης, o Πρόεδρος του Ηatta κ. Νικόλαος Κελαϊδίτης, μέλη της ECTAA & HATTA, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, Απασχόλησης & Εμπορίου κ. Αθανάσιος Μόρας, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας κ. Αριστοτέλης Μπασδάνης, η Πρόεδρος του Τουριστικού Τμήματος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας κ. Θέκλα Καμμένου, ο αντιδήμαρχος Νοτίου Πηλίου, κ. Δημήτριος Ραματάς, οι κ.κ. Αθανάσιος Σπύρου και Ευαγγελία Αρβανιτάκη από τον Σύλλογο Ενοικιαζόμενων Δωματίων Μαγνησίας και ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας κ. Γιώργος Μποτσιβάλης.

TraveldailyNews Greece & Cyprus | + Άρθρα

Στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, δημοσιογράφος σε καθημερινές e-εφημερίδες και απόφοιτη του τμήματος δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024