Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνHATTA: Στα Χανιά η συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ECTAA
Τουριστικοί Φορείς

HATTA: Στα Χανιά η συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ECTAA

Μεγάλα θα είναι τα οφέλη για τον τουρισμό της Ελλάδας με την απόφαση να γίνει στα Χανιά η συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ECTAA.

Στα Χανιά θα βρεθούν τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ECTAA εν όψει συνεδρίασης, με χαρακτήρα ενημέρωσης σε ζητήματα που αφορούν τον τουρισμό της Ευρώπης, αλλά και την διαχείριση και λήψη αποφάσεων, σχετικά με τα τρέχοντα θέματα.

Τα μέλη της Επιτροπής θα συνεδριάσουν στις 15 – 17 Σεπτεμβρίου, και θα έχουν την δυνατότητα να επισκεφθούν σημαντικά σημεία της ευρύτερης περιοχής.

Πρόκειται για την πρώτη συνάντηση της ECTAA στην χώρα μας για το 2022, αφού, στο πλαίσιο του προγράμματος «Preferred Destination» σε συνεργασία με τον ΕΟΤ, για το τρέχον έτος, η Ελλάδα προβάλλεται σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στα συνεργαζόμενα με την ECTAA κράτη.

Είναι πολύ ενθαρρυντικό και αισιόδοξο το μήνυμα αυτής της επίσκεψης, καθώς εν μέσω ιδιάζουσας τουριστικής περιόδου, η Ελλάδα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της ευρωπαϊκής προβολής προσβλέποντας στην περαιτέρω ανάπτυξη του τουρισμού για το 2023. Τα τουριστικά γραφεία της Ευρώπης, ως κατ’ εξοχήν διακινητές του τουρισμού, θα βρεθούν μαζί για μια πολυεπίπεδη συνεργασία για την αύξηση των τουριστικών ροών στις ευρωπαϊκές χώρες, γεγονός από το οποίο η Ελλάδα θα έχει μεγάλα οφέλη.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024