Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΗ Thomson εισάγει την Εικονική Πραγματικότητα στα καταστήματά της
Τεχνολογία

Η Thomson εισάγει την Εικονική Πραγματικότητα στα καταστήματά της

Στο κατάστημα υπάρχουν επίσης εξειδικευμένοι H/Y αυτοεξυπηρέτησης, για εκτύπωση καρτών επιβίβασης, για αναζήτηση εξειδικευμένων πληροφοριων από τους επιβάτες και εξόφληση τυχόν υπολοίπου που μπορεί να έχουν.

Ο Τ.Ο. Thomson άνοιξε το νέο του κατάστημα λιανικών πωλήσεων χρησιμοποιώντας  την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, όπως γυαλιά με ακουστικά Εικονικής Πραγματικότητας, για να “ζωντανέψει τις διακοπές για τους πελάτες στο κατάστημα”.

Το τελευταίο κατάστημα επόμενης γενιάς του Thomson, στο INTU Merry Hill του Dudley, έχει σχεδιαστεί με βάση τις κριτικές και τις προτάσεις του προσωπικού και των πελατών.

Ψηφιακοί διαδραστικοί χάρτες και χάρτες με οθόνες αφής είναι πλέον διαθέσιμοι προς χρήση από όλους τους πελάτες για κάθε στάδιο του ταξιδιού τους, και όχι μόνο πλέον στο μπροστινό μέρος του καταστήματος.

Για πρώτη φορά στην εταιρεία, οι επισκέπτες του καταστήματος στο Dudley θα μπορούν να ‘βυθιστούν’ στην Εικονική Πραγματικότητα, η οποία θα τους επιτρέψει να απολαύσουν μια σειρά από ‘δοκιμαστικές’ εμπειρίες, όπως ένα ταξίδι στο κρουαζιερόπλοιο TUI Discovery ή να ‘βιώσουν” τα καθίσματα της Premium Θέσης σε ένα 787 Dreamliner.

Υπάρχουν επίσης εξειδικευμένοι H/Y αυτοεξυπηρέτησης, για εκτύπωση καρτών επιβίβασης, για αναζήτηση εξειδικευμένων πληροφοριων από τους επιβάτες και εξόφληση τυχόν υπολοίπου που μπορεί να έχουν.

Ένα νέο σύστημα κράτησης για ραντεβού με εκπρόσωπο της εταιρείας θα κάνει επίσης το ντεμπούτο του στο κατάστημα του Thomson στο Merry Hill. Μετά την υποδοχή από έναν ειδικό ταξιδιωτικό σύμβουλο κατά την είσοδό τους στο κατάστημα, οι πελάτες μπορούν να κατανείμουν έτσι το χρόνο που διαθέτουν, ώστε να να προχωρήσουν στη διαδικασία αγορών και να επιστρέψουν στην ειδικά κρατημένη για αυτούς θέση στο κατάστημα. Ακόμη, θα υπάρχει ένα ειδικό μηχάνημα ATM με ευρώ, δολάρια και λίρες, ώστε οι πελάτες να μπορούν να “τραβήξουν” χρήματα για το ταξίδι τους.

Η νέα εμπειρία του καταστήματος του Thomson θα ξεκινήσει με μια εκδήλωση το Σαββατοκύριακο και θα προσφέρει μια σειρά από εκπτώσεις και ειδικές προσφορές για τους κατοίκους παραθεριστές της περιοχής.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024