Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνΗ Travelplanet24 λανσάρει τον Instagram λογαριαμσό της με έναν χριστουγεννιάτικο διαγωνισμό
Online booking

Η Travelplanet24 λανσάρει τον Instagram λογαριαμσό της με έναν χριστουγεννιάτικο διαγωνισμό

Η Travelplanet24 λανσάρει επίσημα τον λογαριασμό της στο Instagram και σχεδίασε έναν χριστουγεννιάτικο διαγωνισμό με κλήρωση για δύο αεροπορικά εισιτήρια για Σιγκαπούρη.

Η Travelplanet24 ξεκινά τη δραστηριότητα της στο Instagram και καλεί όλους τους χρήστες της να συμμετέχουν σε έναν μοναδικό χριστουγεννιάτικο διαγωνισμό κληρώνοντας δύο αεροπορικά εισιτήρια για την “Πόλη του Λιονταριού”, τη Σιγκαπούρη. Η Τravelplanet24, επιλέγει με τον διαγωνισμό αυτό, να λανσάρει τον επίσημο λογαριασμό της στον Instagram, επενδύοντας όλο και περισσότερο σε mobile κανάλια επικοινωνίας και στα social media. Ο χρήστης για να συμμετάσχει θα πρέπει να ακολουθήσει τον επίσημο λογαριασμό της Travelplanet24 στο Instagram και να απαντήσει με comment στις παιχνιδιάρικες εικόνες με θέμα την Σιγκαπούρη. Ο χρήστης καλείται να βρει τα δώρα που είναι κρυμμένα σε κάθε φωτογραφία, και μπορεί να αυξήσει 12 φορές τις πιθανότητες να κερδίσει, απαντώντας σωστά  σε όλες τις εικόνες που αναρτώνται καθημερινά δημιουργώντας ένα χριστουγεννιάτικο Instagram Puzzle Quiz.
 
Ο διαγωνισμός πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Singapore Airlines και έχει διάρκεια από τις 14 Δεκεμβρίου έως τις 18 Δεκεμβρίου 2015 όπου ένας τυχερός, ύστερα από κλήρωση, θα κερδίσει δύο αεροπορικά εισιτήρια για την Σιγκαπούρη.

O νικητής θα αναδειχθεί με κλήρωση μετά την λήξη του διαγωνισμού και θα ανακοινωθεί μέσα από τα social media κανάλια της εταιρείας, την Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015. Σημειώνεται ότι η ταξιδιωτική περίοδος της πτήσης θα πρέπει να είναι μεταξύ 15 Ιανουαρίου και 31 Μαρτίου 2016.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
31/03/2023
30/03/2023
29/03/2023
28/03/2023
27/03/2023