Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΗ TUI ακυρώνει τα πακέτα προς Ελλάδα, Ισπανία και Ιταλία έως τον Ιούλιο
TOs

Η TUI ακυρώνει τα πακέτα προς Ελλάδα, Ισπανία και Ιταλία έως τον Ιούλιο

Η TUI ακύρωσε τουριστικά πακέτα (έως και τις 4 Ιουλίου) σε Κρήτη (Χανιά), Καβάλα, Κεφαλονιά, Μύκονο, Πρέβεζα, Σάμο, Σαντορίνη, Σκιάθο, Θεσσαλονίκη.

Η TUI ακύρωσε περισσότερα ταξίδια στην Ελλάδα, την Ισπανία και την Ιταλία μέχρι τον Ιούλιο, καθώς ανακοινώθηκε ότι η ημέα άρσης του lockdown για τη Βρετανία μετακινείται πίσω κατά τέσσερις εβδομάδες.

Ο Τ.Ο. έχει ήδη αναγκαστεί να ακυρώσει τις κρατήσεις τους πριν κατά τη διάρκεια της πανδημίας, οπότε πιστεύεται ότι η τελευταία απόφαση είναι μια προσπάθεια να αποφευχθεί η απώλεια περισσότερων χρημάτων.

Η κίνηση αυτή πραγματοποιήθηκε αφού η Jet2 ακύρωσε όλες τις διεθνείς της πτήσεις και τα πακέτα διακοπών έως την 1η Ιουλίου (αρχικά έως τις 24 Ιουνίου), ενώ και η Easyjet επανεξετάζει τις πτήσεις της. Ο επικεφαλής της Jet2, Steve Heapy κατηγόρησε τη βρετανική κυβέρνηση για τη σύγχυση σχετικά με τις αλλαγές της τελευταίας στιγμής. Ακόμη, κάλεσε για “διαφάνεια” σχετικά με τα δεδομένα του COVID-19, ώστε η βιομηχανία να κατανοήσει καλύτερα τις αποφάσεις που επηρεάζουν τις αεροπορικές εταιρείες και τους πελάτες της.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Daily Mail, η TUI ακύρωσε τουριστικά πακέτα:

  • Έως και τις 4 Ιουλίου σε: Ελλάδα – Κρήτη (Χανιά), Καβάλα, Κεφαλονιά, Μύκονο, Πρέβεζα, Σάμο, Σαντορίνη, Σκιάθο, Θεσσαλονίκη, αλλά και σε Αρούμπα, Κροατία, Κύπρο, Ιταλία, Τζαμάικα, Μάλτα, Ισπανία – Ηπειρωτική Ισπανία, Φορμεντέρα, Μαγιόρκα , Ίμπιζα, Μενόρκα, Λα Πάλμα, και όλες τις προγραμματισμένες διακοπές σε προορισμούς της κατηγορίας “λίμνες και βουνά”.
  • Έως και τις 11 Ιουλίου σε: Βουλγαρία, Πράσινο Ακρωτήριο, Κόστα Ρίκα, Δομινικανή Δημοκρατία, Αίγυπτος, Μεξικό, Μαρόκο, Τυνησία και Τουρκία.

Η εταιρεία ακύρωσε επίσης όλες τα τουριστικά πακέτα που περιλαμβάνουν πτήσεις τρίτων προς Ινδονησία, Μαλδίβες, Μαυρίκιο, Σρι Λάνκα, Τανζανία, Ταϊλάνδη και ΗΑΕ έως τις 11 Ιουλίου.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024