Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΗ TUI αναβαθμίζει την πλατφόρμα εμπειριών του Eurostar
TOs

Η TUI αναβαθμίζει την πλατφόρμα εμπειριών του Eurostar

Ο Όμιλος TUI είναι ο προτιμώμενος συνεργάτης περιηγήσεων και δραστηριοτήτων για το Eurostar, παρέχοντας 5.000 εκδρομές, δραστηριότητες και εισιτήρια.

Ο Όμιλος TUI παρέχει αναβαθμισμένη την πλατφόρμα περιηγήσεων και δραστηριοτήτων για το Eurostar, τη σιδηροδρομική σύνδεση υψηλής ταχύτητας μεταξύ του Ηνωμένου Βασιλείου και της ηπειρωτικής Ευρώπης. Η συμφωνία με το Eurostar συνεχίζει τη στρατηγική ανάπτυξη της TUI σε περιηγήσεις και δραστηριότητες, συμπεριλαμβανομένου ενός συνεχώς αυξανόμενου αριθμού συνεργασιών με ευρωπαϊκές επιχειρήσεις υψηλού κύρους.

Η βελτιωμένη έκδοση της ψηφιακής πλατφόρμας δίνει πλέον τη δυνατότητα στους πελάτες του Eurostar να επιλέξουν από πάνω από 5.000 εκδρομές, δραστηριότητες και εισιτήρια, διαθέσιμα σε όλους τους προορισμούς του Eurostar. Στο Ηνωμένο Βασίλειο υπάρχουν εκατοντάδες δραστηριότητες μόνο στο Λονδίνο, αλλά οι πελάτες μπορούν επίσης να κλείσουν εκδρομές στην Οξφόρδη, το Κέιμπριτζ, το Κάρντιφ και το Εδιμβούργο. Υπάρχουν επίσης διαθέσιμες εμπειρίες σε όλη τη Γαλλία, τις Κάτω Χώρες και το Βέλγιο, συμπεριλαμβανομένων των επιλογών στους βασικούς προορισμούς της πόλης του Παρισιού, του Άμστερνταμ και των Βρυξελλών, καθώς και Βερσαλλίες, τη Γαλλική Ριβιέρα, το Ρότερνταμ και την Αμβέρσα για όσους θέλουν να ταξιδέψουν στους συνδετικούς προορισμούς της Eurostar.

Η υπάρχουσα συμφωνία για περιηγήσεις και δραστηριότητες μεταξύ της TUI και τους Eurostar ξεκίνησε το 2018, αλλά η προσαρμοσμένη πλατφόρμα ψηφιακής διανομής είναι μέρος μιας ευρύτερης συνεργασίας, με την TUI να είναι ο προτιμώμενος εταίρος της Eurostar Tours & Activities. Εκτός από την ανάπτυξη της ψηφιακής πλατφόρμας, η TUI παρέχει επίσης και τις 5.000 εκδρομές, δραστηριότητες και εισιτήρια.

Ο Henry Ledden, Head of Digital, Eurostar, δήλωσε: “Καθώς οι άνθρωποι αρχίζουν να σχεδιάζουν τα πρώτα τους ταξίδια μετά τα lockdown, αναζητούν νέες εμπειρίες. Η ενημερωμένη πλατφόρμα δραστηριοτήτων μας προσφέρει μια επιλογή από τα καλύτερα πράγματα που μπορούμε να κάνουμε στους προορισμούς μας, καθιστώντας ακόμη πιο εύκολο να σχεδιάσουμε μια απόδραση, καθώς χαλαρώνουν οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί”.

“Η Eurostar ήταν ο πρώτος διεθνής εταίρος μας στο σιδηροδρομικό κομμάτι και είμαστε πολύ περήφανοι που αναπτύσσουμε τη συνεργασία μας, παρέχοντας μια ψηφιακή λύση, προσφέροντας περισσότερες υπέροχες εμπειρίες στους πελάτες της”, σχολίασε ο Nishank Gopalkrishnan, Chief Business Officer της TUI Musement, του τμήματος Tours & Activities του Ομίλου TUI. “Αυτό είναι επίσης μια περαιτέρω αναγνώριση της αύξησης του χαρτοφυλακίου εφοδιασμού μας, παγκοσμίως και εντός της Ευρώπης, και της επεκτασιμότητας των λύσεων ψηφιακής διανομής μας”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024