Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΗ TUI βραβεύει το Creta Maris Beach Resort για τις περιβαλλοντικές του ενέργειες
Βράβευση ξενοδοχείου

Η TUI βραβεύει το Creta Maris Beach Resort για τις περιβαλλοντικές του ενέργειες

Το βραβείο 'TUI Environmental Champion 2012' έλαβε το ξενοδοχείο Creta Maris Beach Resort για τις οικολογικλες του δραστηριότητες και την κινητοποίηση πλήθους πολιτών ως προς αυτήν την κατεύθυνση.

To Creta Maris Beach Resort, στο πλαίσιο των περιβαλλοντικών του ενεργειών, τιμήθηκε με το βραβείο “TUI Environmental Champion 2012”.

Προαπαιτούμενο της απονομής αυτής υπήρξε η ενεργή συμμετοχή του ξενοδοχείου σε πλήθος οικολογικών δραστηριοτήτων  και κινητοποίηση πλήθους πολιτών ως προς αυτήν την κατεύθυνση. Υπενθυμίζεται ότι έως τώρα το Creta Maris Beach Resort, έχει τιμηθεί με το βραβείο “Green Key 2012” και με το χρυσό μετάλλιο “Travelife”.

Η ΤUI συνιστά μία από τις μεγαλύτερες ταξιδιωτικές εταιρείες παγκοσμίως, η οποία στο πλαίσιο των ενεργειών της, επιβραβεύει κάθε χρόνο 150 ξενοδοχεία παγκοσμίως, τα οποία πληρούν καλύτερα τις τεχνικές και οργανωτικές απαιτήσεις για οικολογική και υπεύθυνη διαχείριση του ξενοδοχείου. Για την απόκτηση αυτού του βραβείου, θα πρέπει  απαραιτήτως να πληρούνται τα κριτήρια της “περιβαλλοντικής λίστας TUI” και το κριτήριο της ικανοποίησης των πελατών σχετικά με τις οικολογικές ενέργειες του ξενοδοχείου.

Το Creta Maris Beach Resort ανήκει στον Όμιλο Επιχειρήσεων Μεταξά και λειτουργεί από το 1975. Έχει δυναμικότητα 675 δωμάτια, σουίτες και bungalows, 6 εστιατόρια, 7 μπαρ, 7 πισίνες, γυμναστήριο, Spa, Children’s Club, και πολλούς χώρους για εξωτερικές και εσωτερικές δραστηριότητες για παιδιά και ενήλικες.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

26/09/2023
25/09/2023
22/09/2023
21/09/2023
20/09/2023
19/09/2023