Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΚορυφαία βραβεία ΤUI για τον Όμιλο Ν. Δασκαλαντωνάκη – Grecotel
Διάκριση ξενοδοχείου

Κορυφαία βραβεία ΤUI για τον Όμιλο Ν. Δασκαλαντωνάκη – Grecotel

Amirandes και Caramel ανάμεσα στα καλύτερα ξενοδοχεία στον κόσμο.

Τα υπερπολυτελή ξενοδοχεία Amirandes και Caramel στην ανατολική Κρήτη και Ρέθυμνο αντίστοιχα απέσπασαν τα κορυφαία βραβεία TUI HOLLY 2017 και συγκαταλέγονται στα 100 καλύτερα ξενοδοχεία διακοπών παγκοσμίως

Η ανώτατη αυτή διάκριση απονέμεται μετά από έρευνα μεταξύ πελατών του TUI Group και αποτυπώνει την άριστη διοίκηση, την επιχειρηματική δημιουργικότητα, την καλή ηγεσία και τα υψηλά πρότυπα ασφαλείας. Το αποτέλεσμα προέρχεται από αδιάβλητη διαδικασία έρευνας που βασίζεται στη σημασία στη λεπτομέρεια, την αξεπέραστη εξυπηρέτηση και το εξαιρετικό φαγητό, ενώ συμβολίζει το τέλειο concept διακοπών.

Επίσης, πέντε ξενοδοχεία του Ομίλου σε Κρήτη, Κέρκυρα και Κω βραβεύτηκαν για τη κορυφαία ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουν στους πελάτες τους. Τα ξενοδοχεία που απέσπασαν τα βραβεία TUI Top Quality 2017 είναι:

  • Grecotel Amirandes, Ηράκλειο, Κρήτη
  • Grecotel Caramel, Ρέθυμνο, Κρήτη
  • Grecotel Corfu Imperial, Κέρκυρα
  • Grecotel Kos Imperial Thalasso, Κως
  • Grecotel  Club Marine Palace & Suites, Πάνορμο, Κρήτη

Grecotel Corfu Imperial, Κέρκυρα.

Υπενθυμίζεται ότι από το 1975, έτος ίδρυσης του Ομίλου Ν. Δασκαλαντωνάκη, πάνω από 2.000 βραβεία και διακρίσεις έχουν δοθεί στην Grecotel, τα ξενοδοχεία, τον ιδρυτή και τη διοίκηση του Ομίλου για τις υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, την ικανοποίηση των επισκεπτών, τη συνεισφορά στην αναβάθμιση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος, το κοινωνικό έργο και τις πρωτοβουλίες για τη διατήρηση της περιβαλλοντικής και πολιτιστικής κληρονομιάς της Ελλάδας.

Στη φωτογραφία, το Grecotel Caramel, στο Ρέθυμνο της Κρήτης.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

08/12/2023
07/12/2023
06/12/2023
05/12/2023
04/12/2023
01/12/2023