Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΝέος διευθύνων σύμβουλος της TUI Hellas ο Μιχάλης Μαυρόπουλος
Ο Μ. Μαυρόπουλος θα αναφέρεται στον Josep-Antón Grases

Νέος διευθύνων σύμβουλος της TUI Hellas ο Μιχάλης Μαυρόπουλος

Η TUI Hellas ανακοινώνει την ενίσχυση της διοικητικής της ομάδας με την ανάληψη καθηκόντων διευθύνοντος συμβούλου από τον κ. Μιχάλη Μαυρόπουλο.

Ο νέος διευθύνων σύμβουλος της TUI Hellas, κ. Μιχάλης Μαυρόπουλος, διαθέτει 20 χρόνια εμπειρίας σε πολυεθνικές εταιρίες, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, λαμβάνοντας την πρώτη του εκπαίδευση σε διοικητικούς και ηγετικούς ρόλους στο Hilton Group. Μέχρι πρότινος είχε αναλάβει υψηλόβαθμες θέσεις στην εταιρεία UPS, όπως διευθύνων σύμβουλος στην Σαουδική Αραβία, διευθυντής Εμπορικής Ανάπτυξης στο Βέλγιο, ενώ τα τελευταία έξι χρόνια υπηρέτησε ως διευθύνων σύμβουλος Ελλάδος και Βαλκανίων με έδρα την Ελλάδα. Είναι κάτοχος πτυχίου Διοίκησης Επιχειρήσεων και μεταπτυχιακού τίτλου MBA από το Πανεπιστήμιο Louisville των ΗΠΑ.

Ως διευθύνων σύμβουλος, ο κ. Μαυρόπουλος θα αναφέρεται στον κ. Josep-Antón Grases, περιφερειακό διευθύνοντα σύμβουλο Μεσογείου της TUI Travel PLC, ο οποίος έχει βαθειά γνώση της ελληνικής αγοράς ταξιδιών και εκτελούσε το τελευταίο διάστημα τα καθήκοντά του με έδρα την Αθήνα.

“Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που καλωσορίζω τον Μιχάλη στην ομάδα της TUI Hellas. Η επιτυχημένη σταδιοδρομία του σε βασικούς διοικητικούς ρόλους, τον καθιστά ιδανικό στέλεχος για να ηγηθεί της εταιρίας μας στην Ελλάδα, μία από τις αγορές προτεραιότητας για τον όμιλό μας”, δήλωσε ο κ. Grases. “Είμαι βέβαιος ότι η ηγετική ικανότητά του σε συνδυασμό με την ισχυρή τεχνογνωσία σε εμπορικά ζητήματα, την εμπειρία του σε θέματα λειτουργικής αποδοτικότητας και την στρατηγική σκέψη του, θα συμβάλλουν αποφασιστικά στη συνέχιση της επιτυχημένης πορείας μας στην Ελλάδα”.

“Η TUI Hellas ακολουθώντας τη στρατηγική της TUI για την προσφορά διαφοροποιημένων και εξειδικευμένων προϊόντων μέσω  πολλαπλών εναλλακτικών καναλιών, έχει διαμορφώσει όλες τις προϋποθέσεις για περαιτέρω ανάπτυξη στο μέλλον. Ανυπομονώ να συνεργαστώ με την ομάδα, με σκοπό να δημιουργήσουμε μοναδικές ταξιδιωτικές εμπειρίες για τους πελάτες μας”, δήλωσε ο κ. Μαυρόπουλος.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024