Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΝέος διευθύνων σύμβουλος της TUI Hellas ο Μιχάλης Μαυρόπουλος
Ο κ. Μαυρόπουλος διαθέτει 20ετή εμπειρία σε πολυεθνικές σε Ελλάδα και εξωτερικό

Νέος διευθύνων σύμβουλος της TUI Hellas ο Μιχάλης Μαυρόπουλος

Ως νέος διευθύνων σύμβουλος της TUI Hellas, ο κ. Μιχάλης Μαυρόπουλος θα αναφέρεται στον κ. Josep-Antón Grases, περιφερειακό διευθύνοντα σύμβουλο Μεσογείου της TUI Travel PLC, ο οποίος έχει βαθειά γνώση της ελληνικής αγοράς ταξιδιών.

Η TUI Hellas ανακοινώνει την ενίσχυση της διοικητικής της ομάδας με την ανάληψη καθηκόντων διευθύνοντος συμβούλου από τον κ. Μιχάλη Μαυρόπουλο. Ο κ. Μαυρόπουλος διαθέτει 20 χρόνια εμπειρίας σε πολυεθνικές εταιρείες, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, λαμβάνοντας την πρώτη του εκπαίδευση σε διοικητικούς και ηγετικούς ρόλους στο Hilton Group. Μέχρι πρότινος είχε αναλάβει υψηλόβαθμες θέσεις στην εταιρία UPS, όπως διευθύνων σύμβουλος στην Σαουδική Αραβία, διευθυντής Εμπορικής Ανάπτυξης στο Βέλγιο, ενώ τα τελευταία έξι χρόνια υπηρέτησε ως διευθύνων σύμβουλος Ελλάδος και Βαλκανίων με έδρα την Ελλάδα. Είναι κάτοχος πτυχίου Διοίκησης Επιχειρήσεων και μεταπτυχιακού τίτλου MBA από το Πανεπιστήμιο  Louisville των ΗΠΑ.

Ως διευθύνων σύμβουλος, ο κ. Μαυρόπουλος θα αναφέρεται στον κ. Josep-Antón Grases, περιφερειακό διευθύνοντα σύμβουλο Μεσογείου της TUI Travel PLC, ο οποίος έχει βαθειά γνώση της ελληνικής αγοράς ταξιδιών και εκτελούσε το τελευταίο διάστημα τα καθήκοντά του με έδρα την Αθήνα.

“Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που καλωσορίζω τον Μιχάλη στην ομάδα της TUI Hellas. Η επιτυχημένη σταδιοδρομία του σε βασικούς διοικητικούς ρόλους, τον καθιστά ιδανικό στέλεχος για να ηγηθεί της εταιρείας μας στην Ελλάδα, μία από τις αγορές προτεραιότητας για τον όμιλο μας”, δήλωσε ο κ. Grases. “Είμαι βέβαιος ότι η ηγετική ικανότητά του σε συνδυασμό με την ισχυρή τεχνογνωσία σε εμπορικά ζητήματα, την εμπειρία του σε θέματα λειτουργικής αποδοτικότητας και την στρατηγική σκέψη του, θα συμβάλλουν αποφασιστικά στη συνέχιση της επιτυχημένης πορείας μας στην Ελλάδα”.

“Η TUI Hellas ακoλουθώντας τη στρατηγική της TUI για την προσφορά διαφοροποιημένων και εξειδικευμένων προϊόντων μέσω  πολλαπλών εναλλακτικών καναλιών, έχει διαμορφώσει όλες τις προϋποθέσεις για περαιτέρω ανάπτυξη στο μέλλον. Ανυπομονώ να συνεργαστώ με την ομάδα, με σκοπό να δημιουργήσουμε μοναδικές ταξιδιωτικές εμπειρίες για τους πελάτες μας”, δήλωσε ο κ. Μαυρόπουλος.

Η TUI Hellas προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών όπως διαμονή, υπηρεσίες εισερχόμενου τουρισμού, διαχείριση αεροπορικών υπηρεσιών και κρουαζιέρων, εξυπηρετώντας πάνω από 1,4 εκατ. πελάτες τον χρόνο και λειτουργώντας ένα δίκτυο 19 υποκαταστημάτων στις σημαντικότερες ελληνικές πόλεις και περιοχές. Είναι μέλος του ομίλου TUI Travel PLC, μιας από τις κορυφαίες εταιρείες ταξιδιών αναψυχής στον κόσμο, που δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 180 χώρες με πάνω από 30 εκατ. πελάτες και απασχολεί 53.000 εργαζόμενους, που έχουν ως στόχο “να δημιουργούν ξεχωριστές ταξιδιωτικές εμπειρίες”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

21/06/2024
20/06/2024
19/06/2024
18/06/2024
17/06/2024
14/06/2024