Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνΟ Γ. Αντώναρος επικεφαλής Επιχειρηματικής Ανάπτυξης της Travelport για Ελλάδα, Κύπρο και Ισραήλ
Πρόσωπα στον τουρισμό

Ο Γ. Αντώναρος επικεφαλής Επιχειρηματικής Ανάπτυξης της Travelport για Ελλάδα, Κύπρο και Ισραήλ

Ως επικεφαλής επιχειρηματικής ανάπτυξης, ο κ. Αντωνάρος θα είναι υπεύθυνος για την ανάπτυξη και την εφαρμογή επιχειρηματικών στρατηγικών και λειτουργιών της Travelport.

Η Travelport ανακοίνωσε την τοποθέτηση του κ. Γιώργου Αντωνάρου ως επικεφαλή Επιχειρηματικής Ανάπτυξης για την Ελλάδα, την Κύπρο και το Ισραήλ. Στη νέα του αυτή θέση, ο κ. Αντωναρος θα είναι υπεύθυνος για την ανάπτυξη και εφαρμογή επιχειρηματικών στρατηγικών και λειτουργιών της Travelport, τον εντοπισμό ευκαιριών σε νέες αγορές και την ανάπτυξη μέσω νέων πρωτοβουλιών που ανταποκρίνονται και υπερβαίνουν τις εξελισσόμενες ανάγκες των πελατών της Travelport και των εταίρων της βιομηχανίας σε αυτές τις τρεις βασικές για την εταιρεία χώρες. Προϊστάμενός του θα είναι ο κ. Λεωνίδας Ζώτος, διευθυντής και υπεύθυνος για την Ελλάδα, την Κύπρο και το Ισραήλ, και θα βρίσκεται στο γραφείο της Travelport στην Αθήνα.

Πριν από την ένταξή του στην Travelport, ο κ. Αντωτάρος ήταν γενικός διευθυντής της Top Kinisis Hellas, μιας από τις σημαντικότερες τουριστικές εταιρείες στην Κύπρο, όπου και ήταν υπεύθυνος για την εκτέλεση ορισμένων ειδικών project για την ανάπτυξη του τουριστικού γραφείου στην Ελλάδα. Ως πρόεδρος του Συνδέσμου Αντιπροσώπων Αεροπορικών Εταιριών από το Μάιο του 2017, παρείχε στα μέλη του Συνδέσμου στρατηγικές εμπορικές γνώσεις σχετικά με τις αεροπορικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην ελληνική ταξιδιωτική βιομηχανία.

Ο κ. Ζώτος δήλωσε: “Είμαι ευτυχής που καλωσορίζω τον Γιώργο στη Travelport και συνεργάζομαι μαζί του και πάλι ύστερα από την ίδρυση της Worldspan στην Ελλάδα το 1987. Ο πλούτος της βιομηχανίας και οι εμπορικές γνώσεις που έχει δημιουργήσει με τα ταξιδιωτικά γραφεία με την πάροδο των ετών, θα είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα για τη Travelport”.

Μιλώντας για το νέο του ρόλο, ο κ. Αντώναρος είπε: “Είμαι ευτυχής που αναλαμβάνω αυτόν το νέο ρόλο σε μια εποχή όπου ο κλάδος περνά μια τόσο συναρπαστική εποχή μετασχηματισμού και αλλαγών. Θυμάμαι πάρα πολύ καλά τα χρόνια συνεργασίας μου με τον Λεωνίδα και ανυπομονώ να ξεκινήσω να δουλεύω με τις εξαιρετικά καταρτισμένες και έμπειρες ομάδες της Travelport. Είμαι βέβαιος ότι μαζί θα συμβάλλουμε στην περαιτέρω εδραίωση της ηγετικής θέσης της Travelport στην τοπική ταξιδιωτική βιομηχανία”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024