Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΟ Γιώργος Παλιούρας νέος πρόεδρος του ελληνικού τμήματος της ASTA
Τουριστικοί Πράκτορες

Ο Γιώργος Παλιούρας νέος πρόεδρος του ελληνικού τμήματος της ASTA

Ο κ. Παλιούρας ήταν οργανικό μέλος της ομάδας στρατηγικού σχεδιασμού της FedHATTA και τώρα ανακοινώθηκε ως πρόεδρος του ελληνικού τμήματος της ASTA.

Η ASTA, η Ένωση Αμερικανανών Τουριστικών Πρακτόρων, ανακοίνωσε τον διορισμό του κ. Γιώργου Παλιούρα ως προέδρου του ελληνικού τμήματος.
Ο κ. Παλιούρας ήταν οργανικό μέλος της ομάδας στρατηγικού σχεδιασμού της FedHATTA, η οποία συνεργάστηκε με την ASTA για την διαξεγωγή του συνεδρίου 2018 ASTA Destination Expo που έλαβε χώρα στην Αθήνα.
Ο Γιώργος διαθέτει την απαραίτητη τεχνογνωσία, την ηγετική ικανότητα και τις απαραίτητες διασυνδέσεις στην βιομηχανία για να καταστήσει το ελληνικό μας τμήμα ένα από τα πιο επιτυχημένα στον κόσμο“, λέει ο Bob Duglin, αντιπρόεδρος της ASTA. Ακόμη, αναφέρει “Καθώς η ελληνική ανάκαμψη συνεχίζεται, συνειδητοποιούμε ότι οι ταξιδιωτικοί σύμβουλοι των Η.Π.Α. μπορούν να παίξουν βασικό ρόλο στη συνεργασία με τους Έλληνες ομολόγους τους για την αύξηση του αριθμού των εισερχόμενων επισκεπτών από τις Ηνωμένες Πολιτείες στην Ελλάδα“.
Ο κ. Παλιούρας έχει υπάρξει μέλος του ΔΣ και γενικός επίτροπος του Συνδέσμου Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων στην Ελλάδα (HATTA), μέλος του ΔΣ, αρμόδιο για τη στρατηγική ανάπτυξη και επικοινωνία της Ομοσπονδίας Ελληνικών Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδίων & Τουρισμού (FedHATTA). Είναι επίσης μέλος της Εθνικής Επιτροπής Κρουαζιέρας του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής καθώς και διευθυντής Επιχειρηματικής Ανάπτυξης της Rhapsody Travel στην Ελλάδα.
Με έντονη 25ετή εμπειρία στην πώληση, εμπορία και διοίκηση ελληνικών κρουαζιερόπλοιων και ταξιδιωτικών πρακτορείων, ο κ. Παλιούρας επικεντρώθηκε στην κρουαζιέρα και την ταξιδιωτική δραστηριότητα της Μεσογείου, που τον βοήθησαν, σε συνδυασμό με την συνεχή συμμετοχή του ως μέλος του διοικητικού συμβουλίου ελληνικών τουριστικών ενώσεων και επιτροπών, να έχει βαθιά γνώση των ελληνικών και διεθνών αγορών. 
Επίσης, ο κ. Παλιούρας, είχε την ευκαιρία να οικοδομήσει ισχυρές σχέσεις μεταξύ των μελών του ελληνικού τμήματος και χιλιάδων μελών του διεθνούς τομέα της ASTA.
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024