Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΟ βρετανικός ΟΤΑ On the Beach σταματά να πουλά καλοκαιρινά πακέτα
OTA

Ο βρετανικός ΟΤΑ On the Beach σταματά να πουλά καλοκαιρινά πακέτα

Η On The Beach δήλωσε ότι οι υπάρχουσες κρατήσεις σε χώρες με καραντίνα και πρωτόκολλα θα προχωρήσουν, αλλά οι πελάτες μπορούν να τροποποιήσουν τις ημερομηνίες χωρίς χρέωση.

Ο ΟΤΑ On The Beach απέσυρε τα θερινά του πακέτα για το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού λόγω της αβεβαιότητας από την πανδημία και το σύστημα “φωτινού σηματοδότη” για τους ασφαλείς από COVID προορισμούς. Η εταιρεία αναφέρει ότι δε θα πουλήσει διακοπές για ταξίδια τον Ιούνιο, τον Ιούλιο ή τον Αύγουστο. Αυτό περιλαμβάνει όλα τα ταξίδια, ακόμη και αυτά για χώρες που βρίσκονται στην “πράσινη λίστα”, όπως η Πορτογαλία.

“Δε θέλουμε τίποτα περισσότερο από το να μπορούμε να στέλνουμε πελάτες σε διακοπές, αλλά με την παρούσα αβεβαιότητα, δεν πιστεύουμε ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για τους πελάτες να κάνουν κράτηση για νέες διακοπές με αναχώρηση τους επόμενους μήνες”, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος, Simon Cooper.

Επί του παρόντος υπάρχουν μόνο 12 χώρες στην “πράσινη λίστα” της βρετανικής κυβέρνησης για διακοπές στο εξωτερικό χωρίς καραντίνα, στο πλαίσιο του συστήματος “φωτεινού σηματοδότη”.

Η Πορτογαλία είναι ο μόνος κοντινός στη Βρετανία προορισμός μαζικού τουρισμού στη λίστα.

Η On The Beach δήλωσε ότι οι υπάρχουσες κρατήσεις σε χώρες με καραντίνα και πρωτόκολλα (“πορτοκαλί”) θα προχωρήσουν, αλλά οι πελάτες μπορούν να τροποποιήσουν τις ημερομηνίες χωρίς χρέωση.

“Ενώ αρκετές εταιρείες διακοπών ενθαρρύνουν τα ταξίδια σε ‘πορτοκαλί’ προορισμούς, η απόφασή μας για την παύση πώλησης πακέτω διακοπών σε αυτούς αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα, ότι οι περισσότεροι πελάτες δε θέλουν να ταξιδέψουν ενάντια στις κυβερνητικές οδηγίες”, δήλωσε ο Rory Boland, εκδότης του Which Travel. “Όποιος κάνει κράτηση για διακοπές πρέπει να αναζητήσει μια ευέλικτη πολιτική κράτησης που να τον καλύπτει έναντι χωρών που αλλάζουν από ‘πράσινο’ σε ‘πορτοκαλί’ ή ‘κόκκινο’ το διάστημα μεταξύ της κράτησης και του ταξιδιού”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024