Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΣυνεργασία TripAdvisor και ThinkDigital σε Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία, Ρουμανία και Ουγγαρία
Online travel

Συνεργασία TripAdvisor και ThinkDigital σε Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία, Ρουμανία και Ουγγαρία

Αποκλειστική συνεργασία για την παροχή των διαφημιστικών λύσεων του TripAdvisor στην Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία, Ρουμανία και Ουγγαρία.

Η ThinkDigital, η εξειδικευμένη εταιρεία Media του TDG και το Tripadvisor ανακοίνωσαν την αποκλειστική τους συνεργασία για την παροχή των διαφημιστικών λύσεων του TripAdvisor στην Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία, Ρουμανία και Ουγγαρία.

Το TripAdvisor δίνει τη δυνατότητα σε 340 εκατ. καταναλωτές σε όλο τον κόσμο κάθε μήνα να σχεδιάσουν το τέλειο ταξίδι, εκμεταλλευόμενοι τις εμπειρίες χιλιάδων ταξιδιωτών και τα πολλαπλά εργαλεία που προσφέρει το μέσο. Σύμφωνα με την Comscore (Ιούνιος 2015), ένας στους δύο ταξιδιώτες σε παγκόσμιο επίπεδο που κατέληξαν να κλείσουν το ταξίδι τους online επισκέφτηκαν το TripAdvisor σε κάποιο σημείο της αναζήτησής τους.

Ο κ. Οδυσσέας Ντότσικας, ιδρυτής του TDG δήλωσε: “Το Trip Advisor, έχει τόσο κεντρικό ρόλο σε όλα τα στάδια της εμπειρίας όσων ταξιδεύουν ή/και διασκεδάζουν εντός μίας χώρας που γίνεται απαραίτητο μέσο σε όποιον διαφημιζόμενο με υπηρεσίες και προϊόντα ευρείας κατανάλωσης θέλει να επηρεάσει την καταναλωτική συμπεριφορά ξένων ή τοπικών καταναλωτών“.

To TripAdvisor παρέχει σε κινητά και υπολογιστές μία ευρεία “παλέτα” διαφημιστικών επιλογών (Rich Media & Video, Native Ads) και κριτηρίων στόχευσης εξειδικευμένων κοινών, όπως Luxury, Family, Business Travelers.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
21/02/2024
20/02/2024
19/02/2024
16/02/2024
15/02/2024
14/02/2024