Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΑνακατατάξεις στην Airtour Greece

Ανακατατάξεις στην Airtour Greece

Αναδιοργάνωση των τμημάτων της Airtour Greece πραγματοποιήθηκε πρόσφατα με στόχο την καλύτερη οργάνωση και παροχή υπηρεσιών. Συγκεκριμένα, το Τμήμα ‘Corporate Services’ ενώθηκε με την ‘TUI Καλό Ταξίδι’ υπό την διεύθυνση […]

Αναδιοργάνωση των τμημάτων της Airtour Greece<.> πραγματοποιήθηκε πρόσφατα με στόχο την καλύτερη οργάνωση και παροχή υπηρεσιών<...>. Συγκεκριμένα, το Τμήμα 'Corporate Services' ενώθηκε με την 'TUI Καλό Ταξίδι' υπό την διεύθυνση του κ. Χρήστου Κωνσταντινίδη. Η κίνηση αυτή είχε ως αποτέλεσμα τη δημιουργία του τμήματος 'Corporate & Leisure Services' της Airtour Greece.
Το νέο υπο-τμήμα για τα ταξίδια αναψυχής διοικεί ο κ. Αντώνης Καρελάς με αρμοδιότητα την δημιουργία πακέτων για μακρινούς προορισμούς, αλλά και την εύρεση αντιπροσώπων σε διάφορους προορισμούς ανά την Ελλάδα με σκοπό τη δημιουργία συνεργασιών σε επίπεδο marketing και franchise.
Επίσης, το συγκεκριμένο τμήμα είναι υπεύθυνο για την παροχή άμεσων πληροφοριών για κρατήσεις σε ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο μέσω ενός ηλεκτρονικού συστήματος κρατήσεων.
Το δεύτερο νέο υπο-τμήμα για ταξίδια εταιριών αναδιοργανώθηκε κι αυτό με νέους διευθυντές σε κάθε ένα από τα έξι επιμέρους τμήματα που το αποτελούν. Το συγκεκριμένο τμήμα εστιάζει σε επιθετικές πωλήσεις στις κύριες αγορές της Ευρώπης που στέλνουν συνέδρια και ταξίδια κινήτρων στην Ελλάδα. Επιπλέον, το τμήμα έχει ολοκληρώσει ένα πενταετές πρόγραμμα πωλήσεων και marketing θέτοντας νέους στόχους και ενέργειες. Στις ενέργειες αυτές εντάσσονται και η δημιουργία νέας μπροσούρας και κόμβου στο internet.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
23/05/2024
22/05/2024
21/05/2024
20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024