Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΑπάντηση της Hotels4U για τα πρόσφατα δημοσιεύματα

Απάντηση της Hotels4U για τα πρόσφατα δημοσιεύματα

Απάντηση έστειλε στο Travel Daily News η εταιρία Hotels4U για το δημοσίευμα μας που στηριζόταν σε δημοσιεύματα του Βρετανικού Τύπου. Ο κ. H. Perry, διευθύνων Σύμβουλος της Hotels4U χαρακτηρίζοντας αδικία […]

Απάντηση έστειλε στο Travel Daily News η εταιρία Hotels4U για το δημοσίευμα μας που στηριζόταν σε δημοσιεύματα του Βρετανικού Τύπου.
Ο κ. H. Perry, διευθύνων Σύμβουλος της<...> Hotels4U χαρακτηρίζοντας αδικία τα δημοσιεύματα δήλωσε τα παρακάτω:

«Δουλεύουμε πολύ σκληρά για να διορθώσουμε τα προβλήματα με την ποιότητα που ανέφερε το γραφείο Hays Travel και είμαι βέβαιος ότι το πνεύμα εμπιστοσύνης μεταξύ μας θα υπάρξει ξανά σύντομα. Όλοι οι υπόλοιποι συνεργάτες μας έχουν δεν έχουν δηλώσει προβλήματα ποιότητας για τα προϊόντα μας.»

Σχετικά με τις συνομιλίες που έχουν ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό για εξαγορά της Hotels4U από την εταιρία ελληνικών συμφερόντων YouTravel, ο κ. H. Perry δεν τις παραδέχεται και ανέφερε μάλιστα ότι απλά είχε γίνει μία και μόνη συνομιλία πριν από αρκετούς μήνες, και όπως είναι φυσικό δεν θέλει να καταστρατηγήσει τη μυστικότητα γύρω από το περιεχόμενο αυτής της συμφωνίας.

Για το θέμα της ABTA, που αναφέρθηκε ότι δεν έγινε μέλος της λόγω απόρριψης της αίτησης της τον περασμένο Μάρτιο, ο κ. H. Perry ανέφερε ότι ποτέ δεν έγινε απόρριψη. Συγκεκριμένα, είπε ότι έγιναν συζητήσεις γύρω από διάφορα θέματα που αφορούσαν την αίτηση με την ABTA και την Hotels4U σε μια ‘ιδιωτική’ συνάντηση με την Επιτροπή Μελών και τελικά η Hotels4U απέσυρε την αίτηση της πριν την ολοκλήρωση των διαδικασιών της ABTA. Επίσης, εξέφρασε την απογοήτευση του, που ορισμένες λεπτομέρειες αυτής της συνάντησης διέρρευσαν και είδαν το φως της δημοσιότητας.

Για το θέμα του Triton, όπου πλέον η Hotels4U δεν βρίσκεται μεταξύ στην λίστα των επιλεγμένων προμηθευτών, δήλωσε ότι ακόμα η Hotels4U είναι προμηθευτής της Triton Rooms.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024